advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Jääkiekon World Cup 2020 - Maailman kovin arvoturnaus?

Jääkiekon World Cup heräteltiin uudelleen henkiin vuoden 2016 turnaukseen, joskin vedonlyöjät ovat saaneet nauttia tästä isosta vedonlyöntitapahtumasta jo aiemminkin. Maailman parhaat jääkiekkopelaajat samaan turnaukseen kokoava Jääkiekon World Cup tullaan seuraavan kerran pelaamaan vuonna 2020.

Kyseessä on siis NHL:n, NHL:n pelaajayhdistys eli NHLPA:n ja kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF:n yhdessä järejstämä turnaus. Jääkiekon maailmancup ei ole siis sama asia kuin jääkiekon mm-kisat, vaikka nimenä nämä kaksi turnausta ovat varsin lähellä toisiaan. Yhteistä toki näillä turnauksilla on paljon, mutta Jääkiekon World Cupissa pelaavat kaikki NHL-pelaajat ja eri joukkueiden kokoonpanot koostuvat lähes täysin NHL-pelaajista.

Jääkiekon World Cup 2020

Jääkiekon World Cup on määrä pelata seuraavan kerran vuonna 2020 Kanadassa. Entiseltä nimeltä tämä turnaus oli Kanada Cup, joten maalla on tietty etuoikeus järjestää jääkiekon emämaassa kyseistä turnausta. Virallisia tietoja turnauksen järjestämisestä ei ole. Jääkiekon World Cup otteluohjelma on myös vielä hämärän peitossa, vielä keskustellaan siitä, pelataanko vuoden 2020 helmikuussa vai syyskuussa.
Edellisissä kisoissa eli World Cup 2016 -kisoissa mukana oli kahdeksan joukkuetta. Ns. Big Six eli Suomen lisäksi itseoikeutetusti Venäjä, USA, Ruotsi, Tsekki ja Kanada. Näiden kuuden joukkueen lisäksi mukana oli myös Euroopan joukkue ja Pohjois-Amerikan U23 joukkue.

Lyö vetoa World Cupista näillä sivuilla:

  • Pelisivusto
  • Pelaamaan
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Jääkiekon World Cup 2020 Suomen joukkue

Miltä mahtaa näyttää Suomen joukkue tulevissa World Cup 2020 kisoissa? Jatkaako joukkueessa esimerkiksi Minnesota Wildin luottokapteeni Mikko Koivu ja mitä tekee Mikael Granlund? Todennäköisesti MG:llä on vielä paikka tässä joukkueessa, vaikka voisi olettaa että tähän joukkueeseen jatkuu nimenomaan nuorten pelaajien esiinmarssi.
Eräs näkemys vuoden 2018 syksyllä voisi olla se, että joukkueeseen voisivat maalivahdeista mahtua vielä Pekka Rinne, Tuukka Rask ja Juuse Saros. Puolustuksessa voisivat rouhia Rasmus Ristolainen, Miro Heiskanen, Olli Määttä, Markus Nutivaara, Sami Vatanen ja Esa Lindell.

Hyökkäykseen on varmasti paljon tunkua ja roolitukset joukkueessa menevät yksilöpelaajan edelle. Miltä kuulostaisivat vaikkapa kentälliset:

  1. Patrik Laine – Alexander Barkov – Mikko Rantanen
  2. Mikael Granlund – Mikko Koivu – Joonas Donskoi
  3. Teuvo Teräväinen – Sebastian Aho – Eeli Tolvanen
  4. Joel Armia – Erik Haula – Leo Komarov

Todennäköisesti jonkinmoinen runko Leijonat World Cup 2020 joukkueeseen löytyy tästä, mutta pitää antaa mahdollisuus myös nuorille pelaajille jotka ovat nousemassa parrasvaloihin.

Jääkiekon World Cup 2020 vedonlyönti ja kertoimet

Vedonlyönti vuoden 2020 World Cup -turnauksesta tulee olemaan isoa. Kertoimet ja muut kohteet tulemme saamaan selville lähempänä turnausta, mutta nyt voi jo ajatella että ennakkosuosikkina on viime turnauksen mestari Kanada. Kanadan lisäksi pienimmät World Cup 2020 kertoimet tulee saamaan USA ja miksei myös Venäjä.
Mahdollisuus on annettava myös Ruotsille ja tietenkin myös Pohjois-Amerikan U23 joukkueelle ja Team Europalle, mikäli pelataan samalla formaatilla. Tsekki voi tietenkin hyvänä päivänä voittaa koko turnauksen ja pakkohan se Suomeenkin on luottaa. Mielenkiintoinen turnaus on siis tulossa. Lyö vetoa World Cup 2020 turnauksesta parhaimmilla kertoimilla!