advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

MM-Kisat: Venäjä - Suomi klo. 16:15 la 25.5.2019

MM-Kisojen välierissä Leijonat saavat vastaansa itäisen naapurinsa Venäjän. Pystyykö Suomi tekemään Bratislavan ihmeen? Veikkausvihjeemme ei usko siihen.
At 31/20 a €10 bet would return €26
Venäjä - Suomi
May 25,2019
16:15 PM

Leijonat siirtyvät lauantaina Bratislavaan jossa heillä on välierässä vastassa kisojen ennakkosuosikki Venäjä.

Venäjä joutui omassa puolivälierässään yllättävänkin tiukoille USA:ta vastaan, mutta voitti lopulta lukemin 4-3. Suomi taas osoitti että hyvällä tahdolla ja joukkuepelillä pystyy kaatamaan kenet tahansa vaikka pelaajien taso olisikin vastustajaa heikompi. Leijonat ottivat siis ansaitun voiton Ruotsista jatkoajalla 5-4 lukemin.

Venäjä on ansaitusti tässä ottelussa jälleen suuri suosikki, mutta pystyykö Suomi tekemään vielä Ruotsiakin isomman yllätyksen ja kaatamaan tappiottoman itänaapurin? Unibet tarjoaa tähän otteluun kertoimet 1.45 – 5.30 – 5.40.

Venäjällä ei ole heikkouksia

Sekä Venäjällä että Ruotsilla on mukana näissä kisoissa todella nimekäs ryhmä pelaajia, mutta näiden kahden suuren maan välinen ero on kuitenkin selvä. Venäjä on pelannut näissä kisoissa erinomaisesti nimenomaan joukkueena toisin kuin Ruotsi voittaen jokaisen ottelunsa. Tämä tekee Leijonien haasteesta vieläkin kovemman.

Venäjällä on ollut kisoissa paras maalivahtipeli ja puolustus. He ovat myös alivoimapelissä ykkösiä päästäen tähän mennessä vain kaksi maalia miehen vajaalla. Ylivoimapelissä ja maalinteon tehokkuudessa he ovat turnauksen viiden parhaan joukossa. Suomi ei ole näissä tilastoissa lähelläkään.

Leijonien onneksi näitä otteluita ei ratkaista paperilla, mutta silti näitä numeroita on vaikea ohittaa kun katsellaan hyviä vetomahdollisuuksia. Coolbet tarjoaa Venäjän yli 3.5 maalista 1.90 kertoimen joka näyttää hyvältä.

Jääkö Suomen taistelu Ruotsi otteluun?

Ennen Ruotsi ottelua, Leijonien pelivire näytti menevän heikommaksi peli peliltä, mutta jostain he kaivoivat ison sydämmen esiin ja nappasivat hallitsevasta mestarista jatkoaika voiton. Pelko on kuitenkin siinnä että pystyvätkö he tekemään sitä uudelleen?

Ruotsi on aina sytyttänyt Suomen pelaamaan taitojensa rajamailla ja se tunnetila ”isoveljen” voitosta on kantanut monasti paperilla heikomman joukkueen voittoon. Harvemmin tuota samanlaista urotekoa pystyy kuitenkaan tekemään uudelleen. Venäjä on Ruotsia huomattavasti parempi joukkue ja he voittivatkin Tre Kronorin 7-3 lukemin. Venäjä ei tule päästämään Suomea niin helposti omalle alueelleen kuin yksilöihin luottanut Ruotsi.

Bratislavan ihme on kuitenkin hakusessa ja ennen turnausta Suomi voittikin Venäjän 3-1 Tsekin EHT turnauksessa. Coolbet tarjoaa Suomen Moneyline vedon tähän kertoimella 3.72.

[twitter shortcode=”twitter”]

Vaikka kuinka haluaisi Suomen etenevän loppuotteluun niin itänaapuri tulee olemaan liian kova. Heillä on Ruotsin hyökkäyksen taitotaso ilman puolustuksen ja maalivahtipelin heikkouksia. Veikkausvihje on Venäjä -2.5 tasoitusveto kertoimella 2.55 (Unibet).

Aseta Vetosi