advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

U20 MM-kisat: USA - Suomi To 2.1.2020

Suomi kohtaa USA:n torstaina U20 MM-kisojen puolivälierässä!
USA v Suomi
Tammikuu 02,2020
6:30PM

Nuorten U20 MM-jääkiekko on edennyt pudotuspelivaiheeseen. Suomen Nuoret Leijonat pelaavat turnauksen tähän asti isoimman ottelunsa torstaina, kun vastaan asettuu viime vuoden finaalivastus USA. Etukäteen jenkit lähtevät otteluun selkeänä suosikkina, mutta veikkaajille parhaat pelivalinnat löytyvät ilahduttavasti Suomen puolelta.

Tosipelit käyntiin torstaina!

Nuorten turnauksen luonteeseen kuuluu tuttuun tapaan se, että alkulohkot ovat isoille maille enemmän tai vähemmän lämmittelyä. Torstaina alkavissa pudotuspeleissä on kuitenkin jälleen tosi kyseessä, nyt tappioihin ei enää ole varaa.

Suomi päätti kovin kaksijakoisen turnauksen alkulohkonsa selkeään tappioon Sveitsille. Esitys ei ollut erityisen hyvä, eikä kokonaisuus Nuorten Leijonien osalta ole ylipäänsä vakuuttanut. Turnauksen henkeen kuitenkin kuuluu juuri tämä, hyvällä puolivälieräesityksellä kaikki on vielä mahdollisuus kääntää parhain päin.

Raimo Helmisellä esikuntineen on kuitenkin paljon mietittävää ennen kriittistä USA-ottelua. Helmisen ja Suomen kannalta on erinomaisen positiivinen asia, että junnukisoissa erot ovat kuitenkin pieniä.

USA etukäteen edellä

USA on ollut kisojen joukkueista tähän asti kenties vakuuttavin. Avaustappio tuli Kanadalle, mutta sen jälkeen viime vuoden hopeamitalisti on voittanut kaikki ottelunsa. Joukkueella on todella huimia yksilöitä kuten Arthur Kaliyev ja Trevor Zegras. Silti viisikkopelissä myös jenkeillä on parannettavaa.

Suomella on kuitenkin etu tärkeimmällä pelipaikalla. Nuorten Leijonien ykkösvahti Justus Annunen on kisojen parhaimmistoa, jos ei paras. USA:n kollega Spencer Knight on myös parantanut, mutta ei nuorukainen missään nimessä Annuselle pärjää. Maalivahtipeli on pudotuspeleissä isoin yksittäin tekijä, joten tältä osin Suomella on pullat hyvin uunissa.

Suomi tarvitsee myös tehoja. Patrik Puistolan tähdittämä nimellinen kakkosketju on ollut erinomainen. Nyt olisi aika löytää lisää syvyyttä. Voisiko esimerkiksi Rädyn veljesten + Sampo Rannan vitja nousta alkulohkon parhaiden hetkien tasolle?

Veikkausvihje

Nimekkäämpi USA on etukäteen puolivälierän suosikki, siitä tuskin on epäselvyyttä. Erot eivät kuitenkaan mielestämme ole missään nimessä niin suuria kuin mitä vedonlyöntikertoimet ennakoivat. Jos Annunen jatkaa korkealla tasolla, erikoistilanteissa onnistutaan ja tehoja löytyy hieman laajemmin, Suomi on vahvoilla.

Suomi yllättää?

888sports tarjoaa Suomen voitosta huimaa kerrointa 5.75. Eihän tätä voi ohittaa!

Aseta Vetosi