advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

U20 MM-kisat: Suomi - Sveitsi Ti 31.12.2019

Suomen Nuoret Leijonat pelaavat viimeisessä alkulohkon ottelussa Sveitsiä vastaan keskiviikkona.
Suomi v Sveitsi
December 31,2019
8PM

Suomi otti jo toisen perättäisen murskavoittonsa, kun Kazakstan kaatui sunnuntaina 7-1. Tiistaina vastus kuitenkin kovenee huomattavasti, sillä Sveitsi lyö aivan eri tason haasteen tiskiin. Veikkaajille tarjolla on myös hyvää pelattavaa, potentiaalisesti vähämaaliseen matsiin Sveitsin tasoitukset tuntuvat aivan liian isoilta.

Myös Kazakstan vastaantulija

Suomi otti sunnuntaina toisen perättäisen murskavoiton U20 MM-kisoissa. Kazakstan oli Slovakian tapaan lähinnä suupala ja nyt Raimo Helmisen Nuoret Leijonat ovat voittaneet kaksi edellistä otteluaan maalierolla 15-2! Samalla avausottelun jatkoaikatappio on vaipunut tehokkaasti unholaan.

Kaiken hehkutuksen keskellä on kuitenkin syytä muistaa, että Slovakia ja Kazakstan olivat lohkon kaksi selkeästi heikointa maata. Tästä edespäin haaste kovenee huomattavasti. Sveitsi ei vielä ole päässyt ihan omalle tasolleen, mutta potentiaalia joukkueesta löytyy paljon.

Sveitsi kantona kaskessa?

Uudenvuodenaattona vastaan tulee siis Sveitsi. Sveitsin miinukseksi on laskettava maanantain ottelu Slovakiaa vastaan. Emme kuitenkaan laske tästä kovinkaan isoa lepoetua Suomen suuntaan, sillä urakka ei missään nimessä ole nuorille pelaajille mitenkään erityisen rasittava.

Sveitsi pelaa tiivistä jääkiekkoa, joka pohjautuu vahvalle luistelulle ja työnteolla. Ja tietysti tähtivahti Luca Hollensteinin torjunnoille. Tässä turnauksessa Hollenstein ei vielä ole päässyt parhaalle tasolleen, mikä näkyy hieman myös ottelun kertoimissa.

Veikkausvihje

Suomi on myös neljännen ottelun suosikki, siitä ei ole epäselvyyttä. Sveitsin pieni yskiminen ja Suomen murskavoitot näkyvät kuitenkin mielestämme jo aivan liian selvästi ottelun vedonlyöntikertoimissa.

Maiden tasoero ei ole mitenkään erityisen iso. Sveitsi oli jo viime vuonna pitkästä aikaa mitalipeleissä ja nyt sama runko on vuoden kokeneempi. Välieräpaikka olisi edelleen isohko yllätys, mutta perustasoltaan Sveitsi on laadukas nippu.

Sveitsin puolesta on veikkaajille tarjolla hienoja tasoituksellisia vetoja. Vaikka Suomi ottelun voittaisikin, minkäänlaisia murskajaisia tuskin tällä kerralla nähdään.

Odotuksia tiukempaa?

Me hyppäämme tässä matsissa Sveitsin kelkkaan tasoituksellisella kohteella. NordicBet antaa kahden ja puolen maalin tasoitukselle mahtavan kertoimen 1.88.

Aseta Vetosi