advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

U20 MM-kisat: Suomi - Slovakia La 28.12.2019

Suomen Nuoret Leijonat kohtaavat lauantaina U20 MM-kisojen toisessa ottelussaan Slovakian.
Suomi v Slovakia
December 28,2019
4PM

Suomi aloitti U20 MM-turnauksen jatkoaikatappiolla Ruotsille. Kun vielä avausottelussa Nuorten Leijonien ykkössentteri Rasmus Kupari loukkaantui, synkkiä pilviä on nopeasti alkanut kerääntyä joukkueen ylle. Ainakin suuren yleisön ja tiedotusvälineiden mielestä.

Suomi yhä laadukas joukkue

Vielä muutama päivä sitten odotukset Nuorten Leijonien suhteen olivat korkealla. Laadukas joukkue, huippuluokan maalivahti ja hyvät kärkiyksilöt pitivät olla oiva resepti MM-kullan puolustamisessa.

Tappio Ruotsille, Kuparin loukkaantuminen ja päävalmentaja Raimo Helmisen ympäripyöreät lausunnot median edessä ovat kuitenkin nopeasti kääntäneet kelkan. Nyt uhkakuvia nähdään joka puolella, myös sielä missä niitä ei edes ole.

Sanomattakin on selvää, että totuus on jossain välimaastossa. Suomen esitys ei avausottelussa ollut erityisen hyvä, mutta ei myöskään mikään katastrofi. Kuparin loukkaantuminen on ikävä juttu, mutta Suomi tarvitsi jo lähtökohtaisestikin tasonnostoa nimenomaan alemmilta ketjuilta. Ja edelleen Suomella on myös yksi turnauksen parhaista maalivahdeista, Justus Annunen.

Vedonlyöntikertoimet liioittelevat ongelmia

Suomi on joukkueena aivan toista maata, kuin vaikkapa juuri tämän päivän vastus Slovakia. Slovakit myös pelasivat eilen, joten Nuorilla Leijonilla on kaiken lisäksi lepoetu puolellaan.

Slovakia oli tiukoilla avausottelussaan lohkon selkeän heittopussin Kazakstanin kanssa. Muutaman laatuyksilön omaava Slovakia ei missään nimessä normaalitilanteessa pysty Suomea haastamaan.

Suomen ongelmat ovat näkyneet jo selvästi myös Nuorten Leijonien kertoimissa. Veikkaajat ovat hypänneet voimalla Slovakian tasoituksellisten kohteiden kyytiin, mikä on puolestaan nostanut Suomen kertoimia. Mielestämme tässä on mainio paikka uida vastavirtaan ja pelata paljon laadukkaampaa Suomea.

Veikkausvihje

Jospa maailma ei kaadukaan Nuorten Leijonien niskaan? Suomi on joukkueista aivan omalla tasollaan ja voittaa "normaalioloissa" matsin helposti. Coolbet antaa vaihtoehdolle Suomi -2.5 maalia kovan kertoimen 1.88, joka otetaan hyvällä halulla kiinni!

Aseta Vetosi