advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

U20 MM-kisat: Ruotsi - Suomi Su 5.1.2020

Suomi päättää U20 MM-turnauksen pronssiottelulla rakasta vihollista Ruotsia vastaan.
Ruotsi v Suomi
Tammikuu 05,2020
4PM

Suomen Nuorten Leijonien urakka U20 MM-kisoissa päättyy sunnuntaina pronssiottelulla. Välierässä Kanada oli murskaavan ylivoimainen, mikä tiesi viimeisen ottelun olevan haluttua aikaisemmin. Vastaan asettuu Ruotsi, joka kohdattiin myös turnauksen ensimmäisessä matsissa.

Uusinta avausottelusta

Suomi ja Ruotsi avasivat U20 MM-lätkän A-lohkon omalta osaltaan Trinecissä. Siitä on tultu lyhyessä ajassa pitkä matka ja nyt joukkueet myös päättävät turnauksen keskinäisellä välienselvittelyllä.

Kumpikaan joukkueista ei varmasti ole siellä, minne ennen välieriä pyrittiin. Varsinkin Ruotsi pettyi karvaasti hävitessään jatkoajalla Venäjälle. Toisaalta Ruotsin viisikkopuolustaminen ja maalivahtipeli eivät olleet finaalipaikan arvoisia, joten tuloksesta on turha isommin jossitella. Suomen osalta jossittelulle ei jäänyt Kanada-murskajaisten jäljiltä sitäkään vähää saumaa.

Taistelu pronssista

Nuorten MM-kisojen pronssimatsit ovat yleensä olleet varsin viihdyttäviä tapauksia. Kaksi välierässään pettynyttä joukkuetta ovat usein lähteneet hakemaan himmeämpää mitalia hirmuisella vauhdilla. Viisikkopelaaminen unohtuu väkisin tässä tilanteessa, mutta vauhtia ja vaarallisia tilanteita on usein nähty senkin edestä.

Me uskomme myös sunnuntain pronssimatsin noudattelevan tätä kaavaa. Suomea kannatellut maalivahti Justus Annunen pelannee myös viimeisen ottelun ja töitä on tarjolla. Ruotsi on huipputaitava joukkue, jonka parhaat avut ovat ehdottomasti hyökkäyspelissä.

Puolustussuuntaan Ruotsi ei ole erityisen laadukas, eikä myöskään maalivahtipeli ole vakuuttanut. Voikin hyvin olla, että myös Nuorille Leijonille avautuu selvästi kahta edellistä matsia enemmän maalipaikkoja.

Maalitalkoot luvassa?

U20 MM-karkeloiden pronssiottelut ovat perinteisesti melko runsasmaalisia matseja. Sama voi hyvinkin toistua myös tällä kertaa. Unibet tarjoaa yli 6 maalista mahtavaa kerrointa 2.12, joka on syytä ottaa myös omalle pelikupongille mukaan.

Aseta Vetosi