advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

U20 MM-kisat: Kanada - Suomi La 4.1.2020

Nuoret Leijonat iskevät U20 MM-jääkiekon välieräottelussa Kanadan kimppuun!
Kanada v Suomi
Tammikuu 04,2020
8PM

Suomen Nuoret Leijonat pelaavat lauantain jälkimmäisessä välierässä U20 MM-kisoissa. Iltakahdeksalta alkavassa matsissa vastaan asettuu kisojen suurin mestarisuosikki Kanada. Vaahteranlehtipaidat ovat ottelussa etukäteen suosikkeja, mutta Suomi näytti viimeistään puolivälierävoitolla toisesta kovasta USA:sta olevansa täysin varteenotettava haastaja. Tällä kertaa veikkaajille parhaat kohteet vedonlyöntiin löytyvät maalimäärävedoista.

Suomi jälleen USA:a parempi

Suomi voitti siis omassa puolivälieräottelussaan torstaina USA:n. Viime kevään finaaliuusinta oli Nuorilta Leijonilta turnauksen tähän asti selvästi paras peli, joten vire vaikuttaa jälleen löytyneen oikeaan aikaan. Erittäin tiivis viisikkopuolustaminen, rohkea kiekollinen peli ja tietysti Justus Annunen olivat ne aseet joilla jenkit kaatuivat.

Annunen on Suomen suurin ase myös välierässä Kanadaa vastaan. Kylmäpäinen nuori vahti on jo näyttänyt, ettei päätä huimaa missään tilanteessa. Eleettömän varma nuorukainen sai torstaina hienosti apua myös keskustaa järkevästi pelanneilta kenttäpelaajilta. Kanada ei ole yhtään USA:a kovempi joukkue, joten kaikki mahdollisuudet Suomella on puolustaa myös finaalipaikka itselleen.

Kanada vaivatta välieriin

Kanada voitti oman alkulohkonsa, mikä toi sille puolivälierien helpoimman vastuksen Slovakian. Kanukeilla ei ollutkaan isompia vaikeuksia selättää surkeasti kisoissa esiintynyt Slovakia tieltään, numerot 6-1 kuvaavat varsin hyvin tapahtumia.

Kanada on toipunut mainiosti Venäjää vastaan kärsimänsä selkäsaunan jälkeen. Joukkue kenties jopa tarvitsi moista herätystä. Viime otteluissa jäällä on nähty paljon nöyrempi ja paremmin puolustava joukkue.

Tulevan ykkösvaraus Alexis Lafrenieren paluu pelaavaan kokoonpanoon piristi myös Kanadan hyökkäyspeliä. Slovakia-ottelusta on kuitenkin turha tehdä sen pidemmälle meneviä johtopäätöksiä. Suomea vastaan myös Kanada joutuu tekemään kovan työn jokaisen maalin eteen.

Veikkausvihje

Välieräottelussa parhaat valinnat vedonlyöntiin löytyvät maalimääristä. Ja nimenomaan sieltä matalammalta puolelta. Suomi on saanut hengen päälle ja puolustaa loistavasti, mutta hyökkäyspelissä Nuoret Leijonat on melko tylppä. Kanada puolestaan on paljon alkulohkoa tasapainoisempi joukkue, mikä on tässä tapauksessa synonyymi myös pienemmille maalimäärille.

Undereita lapulle!

Tiukka ja tiivis matsi on luvassa. Nostetaan vihjeeksi alle 5.5 maalia, jolle todellisen tykkikertoimen 2.12 tarjoilee 888sport!

Aseta Vetosi