advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

MM-Kisat: Kanada - Suomi klo. 21:15 su 26.5.2019

MM-Kisojen finaalissa Leijonat saavat vastaansa Kanadan. Pystyykö Suomi ottamaan kolmannen mestaruutensa? Veikkausvihjeemme pitää sitä mahdollisena.
At 147/100 a €10 bet would return €25
Kanada - Suomi
May 26,2019
21:15 PM

Uskomatonta, mutta Leijonat pelaavat illalla MM-finaalissa Bratislavassa Kanadaa vastaan! Kanada ottelu aloitti Suomen kisat ja samalla se myös päättää ne.

Suomi on mielettömällä taistelulla kaatanut pudotuspeleissä ensin Ruotsin ja sitten Venäjän. Torstaina Tre Kronoria vastaan tarvittiin hyökkäystehoja kun taas eilen itänaapuri kaatui hienolla puolustuspelillä jossa pidettiin NHL-tähdet kurissa. Onnistuuko sama nytkin?

Kanada on A-lohkon voittonsa ansiosta ottelussa suosikki, mutta Leijonat kaatoivat heidät jo kerran 1-3 näissä kisoissa. Nostaako Mörkö-Marko pokaalin illalla korkealle kattoon? Unibet tarjoaa otteluun kertoimet 1.85 – 5.00 – 3.50.

Kanada hyvässä iskussa finaaliin

Kanada voitti omassa välierässään Tsekin 5-1. Vaikka lukemat näyttävät selviltä niin ottelu oli huomattavasti tasaisempi. Kanada kuitenkin puolusti hyvin ja Pittsburghin Matt Murray oli viimeisenä lukkona erinomainen. Joukkue oli myös tehokas maalin edessä ja nämä asiat ratkaisivat ottelun vaahteralehdille. Heidän pelinsä oli huomattavasti parempaa kuin Sveitsiä vastaan käydyssä puolivälierässä.

Kanada on nyt ottanut Suomi tappion jälkeen kahdeksan voittoa putkeen ja he pelaavat hyvällä itseluottamuksella. Joukkueen ykköstähtenä näissä kisoissa on pelannut Mark Stone joka teki Tsekki ottelussa kisojen kahdeksannen maalinsa. Häntä avusti hyvin Anthony Mantha joka joutui huilaamaan Sveitsi pelin pelikiellon takia. He tulevat olemaan joukkueen vaarallisimmat pelaajat.

Molemmat ovat tarjolla maalintekijöiksi tässä ottelussa Unibetillä hieman yli kolmen kertoimilla.

Historia on Kanadan puolella

Kanadalla on hyvä historia Suomea vastaan käydyissä MM-finaaleissa sillä vuonna 2007 he voittivat 4-2 ja kolme vuotta sitten Venäjällä 0-2. Nyt olisi aika pysäyttää tämä putki ja ottaa Suomelle kolmas maailmanmestaruus. Paikkana Bratislava ainakin sopii sillä viimeisin mestaruus tuli juuri täällä vuonna 2011.

Kukaan ei odottanut Suomelta oikein mitään tänä vuonna sillä suurelta osin kotimaisista liigapelaajista koottu joukkue oli paperilla ehkä korkeintaan puolivälieräjoukkue. Suomen päävalmentaja Jukka Jalonen on kuitenkin tehnyt heistä näköisensä joukkueen joka pelaa tunteella, tiiviisti ja uhrautuen. Hyvin valmennettu joukkue jossa ei ole yksilötähtiä pystyy menemään pitkällä. Viime vuoden olympialaisissa se joukkue oli Saksa, joka jäi hopealle. Viime vuoden MM-kisoissa se joukkue oli Sveitsi, joka myös joutui tyytymään kovan taistelun jälkeen hopealla. Heihin verrattuna kuitenkin Suomella on historiaa näiden isojen otteluiden voitoista.

Coolbet tarjoaa Suomelle Moneyline kertoimen 2.47, joka on erinomainen kun ottaa huomioon että tämä on ihan 50/50 matsi.

 

Vaikka Kanadan hyökkäys on vaarallinen niin Leijonat varmasti jatkavat samalla tiiviin puolustuspelin kaavalla, joka ei lupaile montaa maalia tähän otteluun. Unibet tarjoaa alle viidestä maalista 1.80 kertoimen joka on Veikkausvihjeemme.

Aseta Vetosi