advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Veikkausvihje Liiga: Rauman Lukko - JYP ke 25.9.2019 klo 18:30

Keskiviikkona pelataan Liigassa neljä ottelua joista yksi mielenkiintoisimmista käydään Rauman Äijänsuolla. Kumpikaan Lukko tai JYP ei ole aloittanut kauttaan kovinkaan hyvin sillä joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla 11 ja 12 vain viidellä pisteellä. Lukko on kuitenkin näistä pelannut yhden ottelun vähemmän.
Rauman Lukko - JYP
September 25,2019
18:30 PM

Raumalaiset kovia avauserässä

Raumalaiset hävisivät edellisen kotiottelunsa liigaa johtavalle Tampereen Tapparalle 1-4. Nämä lukemat suosivat kuitenkin vieraita sillä Lukko oli esimerkiksi ensimmäisessä erässä täysin ylivoimainen, mutta ei vain saanut maalia aikaiseksi. Toisessa erässä Tappara pääsi peliin mukaan ja kolmannessa ratkaisi ottelun kun Lukko otti tyhmän jäähyn hakiessaan tasoitusta 1-2 lukemissa.

Samanlainen alku ottelulle voisi sopia paremmin heikompaa JYP:iä vastaan ja Nordicbet tarjoaa Lukon avauserän voitolle hyvän 2.65 kertoimen.

Vaikka Lukolla on pahoja puutteita puolustuksen osalta kun Heinola ja Reunanen hakevat vieläkin paikkaa NHL:stä niin silti Lukko on päästänyt vain keskimäärin 2 maalia per ottelu. Yksi iso syy tähän on ollut Oskari Setäsen hyvä maalivahtipeli. Paikkoja vastustajat ovat saaneet, mutta sisään ei ole mennyt. Raumalaisten hyökkäys pystyy luomaan hyvin paikkoja, mutta vielä ei ole kunnolla sisään. JYP voi antaa tähän mahdollisuuden.

Maaleja luvassa?

Viime kaudella Lukon ja JYP:in kohtaamiset olivat aika maalirikkaita sillä joukkueiden neljästä kohtaamisesta runkosarjassa kolmessa tehtiin yli 7.5 maalia. Neljännessäkin nähtiin viisi maalia joten keskiarvo oli komea 7.75 maalia. Yli 7.5 maalia keskiviikon kohtaamiseen tarjoaisi mehevän 5.00 kertoimen Nordicbetillä.

JYP:in tämänhetkinen vierassaldo voisi odottaa myös maaleja ainakin päästettyjen muodossa. Jyväskyläläisten kolmessa vierasottelussa tällä kaudella kotijoukkueet ovat tehneet keskimäärin 4.33 maalia JYP:in verkkoon. Samalla vieraat ovat itse jääneet 2.33 maaliin.

Uskomme tässä ottelussa kotijoukkueeseen ja että ottelussa nähdään maaleja. Lukon kotivoittoa voi pelata 2.14 kertoimella kun taas yli 5.5 maalia on tarjolla 2.13 kertoimella. Nämä koemme olevan erittäin pelattavia.

Aseta Vetosi