advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

U20 MM-kisat: USA - Suomi klo 05:30 tiistai 1.1.2019

Alkulohkon viimeinen peli ja vastassa aina vaarallaninen USA. Jenkit on paperilla hienoinen suosikki, mutta vain paperilla.
USA - Suomi
Tammikuu 01,2019
05:30 AM

Suomen U20 joutuu todella kovaan paikkaan alkulohkon viimeiseen peliinsä. Aina paha USA on vastassa ja tälläkin kertaa ennakkosuosikkina on nimenomaan USA. Jenkit kuuluvat tämän turnauksen voittajasuosikkeihin ja olivat ennen kisoja selkeästi Kanadan kanssa ne ykkössuosikit.

USA U20 – Suomi U20 kertoimet ja vedonlyönti

Alustavat pitkävetokertoimet ovat tässä ottelussa selvästi USA:lle ja USA on ottelun ennakkosuosikki, se on pakko myöntää. Joukkueet ovat kuitenkin pelanneet varsin tiukkoja matseja viime aikoina, maalin erolla ovat päättyneet viimeiset seitsemän kohtaamista ystävyysotteluissa ja U20 MM-kisoissa. Olisiko tässä siis tasoitusveto (0-1) ja (1-0) paikallaan ja oikean kertoimen hakeminen sitä myöden omalle kupongille?

Kannattaa muistaa että kaikki putket on tehty poikkaistavaksi, toivottavasti tässä laitetaan poikki nyt USA:n kolmen voiton putki. 10 matsin tuloksen perusteella tulosvedon ykköstulos on kutakuinkin 3,4 – 2,3, joten sekin tukee tätä maalin eroa. Me kuitenkin toivomme että lukemat ovat toisinpäin.

100% asti 170€
Vieraile nyt

USA U20 – Suomi U20 tilastot

Tosiaan joukkueet ovat pelanneet varsin tasaisia pelejä viime aikoina. 10 viime peliä näiden joukkueiden kesken ulottuu aina 2013 joulukuulle ja siitä lähtien ei Suomelle käynyt kuin yksi isompi vahinko ja USA:lle suonenveto. Tuo tapahtui 2014 elokuussa kun USA paukutti 9-1 lukemat taululle.

Kaikki muut ottelut 10 ottelusta ovat päättyneet vain maalin erolla jommallekummalle, varsinaisella peliajalla, jatkoajalla tai rankkareilla. Harmittavasti 10 viimeistä peliä ovat menneet jenkeille voitoin 8-2. Tiedämme mikä on siis suosikki ja mikä joukkue Suomen pitää voittaa.

USA:n isoin vastus näissä kisoissa on Kanada, mutta toivottavasti Suomella riittää papua tähän matsiin haastaa Jenkit isolla kädellä. Voitto tästä pelistä tekisi enemmän kuin mannaa.

USA U20 – Suomi U20 televisiointi

USA – Suomi U20 MM-kisat 2019 -peli näytetään yöllä YLE TV2 kanavalla ja luonnollisesti myös Yle Areena suoratoistopalvelun kautta. Kaikille aikaisin nouseville on siis tarjolla varsin mielenkiintoinen ja toivottavasti myös jännittävä ottelu edessä. Suomi haastaa tosissaan USA:ta tässä ottelussa ja lätkähän on parasta livenä. Tsekkaa myös vedonlyöntisivustojen livestream -palvelut ja bongaa livevedot tähän peliin.

100% asti 200€
Vieraile nyt

USA U20 – Suomi U20 ottelupaikka

Lohkon viimeinen peli näiden joukkueiden kesken pelataan jo tutuksi tulleessa, Save-On-Foods Memorial Centre -nimisellä areenalla. Reilut 7000 katsojapaikkaa omaava mökki on todennäköisesti täynnä tässä pelissä, onhan kyseessä yksi tämän lohkon odotetuimmista otteluista.

Suomen U20 joukkue

Suomi taistelee tässä ottelussa vielä omista sarjasijoituksista ja niin tekee toivottavasti myös USA:kin. Suomen peli pitää olla viimeistään tässä pelissä ihan timanttia, sillä todennäköisesti tuleva pudotuspelivastustaja tulee sitten olemaan jo todella hankala vastus, USA:ta mitenkään aliarvioimatta, päinvastoin. USA kuuluu turnauksen kahteen ennakkosuosikkiin ja olisihan se huikeaa pystyä Jenkit tässä turnauksessa voittamaan. No, jos se tappio tästä tulee, niin säästetään voitto sitten pudotuspeleihin tai vaikka ihan finaaliin saakka?

 

100% asti 200€

Aseta Vetosi