advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

U20 MM-kisat: Suomi - Ruotsi klo 05:30 torstai 27.12.2018

Leijonien avauspeli, ja voittoa haetaan pahalta vastustajalta! Tästä voitto niin turnaus alkaa parhaalla tavalla.
Suomi - Ruotsi
December 27,2018
05:30 AM

Nuorten jääkiekon U20 MM-kisat alkavat Suomen ja Ruotsin osalta todellisella tykkipelillä. Vanhat kiistakumppanit ovat vastakkain heti ensimmäisessä pelissä ja kummallekin kelpaa vain voitto. Eihän tässä nyt vielä turnaus kokonaan ratkea, mutta jos aikoo saada hyvän lähdön turnaukseen, tämä ottelu on voitettava. Jännittävä, upea ja mielenkiintoinen ottelu on luvassa, se on selvä!

Suomi U20 – Ruotsi U20 kertoimet ja vedonlyönti

Alustavat kertoimet otteluun povaavat ottelusta melko tasaista, moni vedonlyöntisivusto on asettanut Ruotsin U20 joukkueen suosikiksi tähän otteluun. Näin voi toki olla, mutta Suomi yleensä nauttii päästessään otteluun altavastaajan asemasta. Matsista on luonnollisesti tarjolla satoja eri vedonlyöntikohteita joista voi lyödä vetoa ennen ottelua ja livevedonlyönnin avulla hoituvat livebetsit.

Suomen ja Ruotsin U20 Maailmanmestaruuskertoimet ovat melko lähellä toisiaan, voisiko se kertoa siitä että tässäkin on kyse todella tasaisesta ottelusta? Nordicbet antaa MM-voittoon kertoimeksi Suomelle 6.00 ja Ruotsille 7.00, edellä ovat USA (2.75) ja Kanada (1.85). Molemmille siis erittäin tärkeät pisteet jaossa.

100% asti 170€
Vieraile nyt

Suomi U20 – Ruotsi U20 tilastot

MM-kisat ovat aina MM-kisat ja menneet ovat menneitä. Näinhän se on, mutta kyllä Ruotsissa katseltiin varsin huolestuneen joukkueen tuloksia turnauksesta, jossa pelasivat Ruotsi, Suomi, Tsekki ja Venäjä. Tuossa turnauksessa Suomi päihitti kaikki vastustajansa melko selvin lukemin, Ruotsille kävi päinvastoin. Mistä tuo kertoo? Ehkä ei yhtään mistään tai sitten se on iso hälytyskello, joka suorastaan kiljuu betsaamaan tätä ottelua Suomelle?

Suomen ja Ruotsin U20 joukkueet ovat kohdanneet U20 MM-kisoissa viimeksi Kanadan 2016 kisoissa, tuolloin Ruotsi oli vahvempi lukemin 3-1. Ruotsi on ollut myös hieman niskan päällä keskinäisissä peleissä 10 ottelun otannalla, mutta aika tasainen on tuokin tilasto.

Suomi U20 – Ruotsi U20 televisiointi

Jääkiekon nuorten U20 MM-kisat näkyvät mainiosti Ylen kanavien kautta. Suomen kaikki ottelut näytetään suorina lähetyksinä, samoin livestream nuorten MM-kisoista on saatavilla useisiin peleihin YLE Areenan kautta. Tarkkaile myös eri vedonlyöntisivustojen livestream -palveluita, saatat löytää hyvät livevedonlyöntimahdollisuudet livestreamin avulla.

Suomi – Ruotsi ottelu tulee hieman hankalaan aikaan, ottelun alkamisajankohdaksi on merkitty torstai 27.12.2018 kello 05:30 alkaen. Ei muuta kuin vedot ajoissa sisään ja herätyskello soittamaan vähän viiden jälkeen!

Suomi U20 – Ruotsi U20 ottelupaikka

Suomi pelaa oman lohkonsa pelit Victoria -nimisessä kaupungissa, n. 100 kilometriä Vancouverista. Toivottavasti Victoria on sanana enne ja näiden kisojen voittaja tulee tästä lohkosta. Suomen lisäksi Save-On-Foods Memorial Centressä pelinsä pelaa Ruotsi, USA, Kazakstan ja Slovakia. Halliin mahtuu reilut 7000 katsojaa, joten verrattain pienestä hallista on kyse.

100% asti 200€
Vieraile nyt

Suomen U20 joukkue

Suomen joukkue vuoden 2019 U20 MM-kisoihin on todella lupaavan oloinen nippu ja potentiaalia tässä jengissä on vaikka mihin. Tulevia ykköskierroksen varauksia ja jo pelikykynsä kansainvälisellä tasolla osoittaneita pelaajia. Valitettavasti kaikki pelaajat joilla olisi ollut oikeus osallistua turnaukseen eivät turnauksessa pelaa omasta tai joukkueen tahdosta, näitä pelaajia ovat mm. Kristian Vesalainen ja Miro Heiskanen.

Alustava leiritysryhmä U20 MM-kisoihin 2019:

Maalivahdit

Lassi Lehtinen

Filip Lindberg

Ukko-Pekka Luukkonen

 

Puolustajat

Aleksi Anttalainen

Ville Heinola

Anttoni Honka

Olli Kaskinen

Mikko Kokkonen

Oskari Laaksonen

Otto Latvala

Joona Riekkinen

Lassi Thomson

Toni Utunen

 

Hyökkääjät

Teemu Engberg

Aleksi Heponiemi

Kaapo Kakko

Rasmus Kupari

Anton Lundell

Niklas Nordgren

Linus Nyman

Sampo Ranta

Aarne Talvitie

Samuli Vainionpää

Santeri Virtanen

Jesse Ylönen

100% asti 200€

Aseta Vetosi