advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

U20 MM-kisat: Slovakia - Suomi U20 veikkausvihje 30.12.2018

Slovakia on ollut leijonanpennuille perinteinen joululahja-automaatti. Tuleeko yli kolmen maalin voitto?
Suomi - Ruotsi
December 27,2018
05:30 AM

Slovakia U20 – Suomi U20 on Suomen Pikkuleijonien kolmas ottelu vuoden 2019 MM-turnauksessa. Slovakia on ollut viime vuosina Suomelle varsin mukava pisteautomaatti, mutta ei tähänkään peliin voi leikkimään lähteä. Tilastot suorastaan kirkuvat tähän 2-5 tulosvetoa, mutta mitä siellä laitetaan vedonlyöntilapulle? Katso parhaat kertoimet vedonlyöntiin ja lyö vetoa nuorten MM-pelistä!

Slovakia U20 – Suomi U20 kertoimet ja vedonlyönti

Kertoimet pelissä lupailevat Suomen voittoa. Tässä pelissä ei pitäisi olla kyse siitä kumpi joukkue tämän ottelun voittaa, vaan se, että monellako maalilla tämä tapahtuu. Ei Slovakiaa voi ihan heittopussina pitää, mutta Suomen pelatessa tasollaan ei Slovakialla ole mahdollisuuksia.

Tekeekö Suomi vastustajan maalivahdista sankarin vai laitetaanko limput maaliverkkoon hyvällä prosentilla? Katso kertoimet maalintekijävetoon ja lyö vaikkapa ottelusta erävetoa, Suomi voittaa eniten eriä tässä ottelussa melko varmasti.

100% asti 170€
Vieraile nyt

Slovakia U20 – Suomi U20 tilastot

Slovakian ja Suomen väliset 10 viimeistä peliä ovat olleet tuloksellisesti Suomelle oikein mukavat, mutta näihin ei saa liikaa tuudittautua. Jokainen peli on pelattava, se on selvä. Hyvää alustaa kunnon voitolle antavat kuitenkin 10 viime pelin tilasto, joissa Suomi on voittanut yhdeksän kertaa ja kerran Suomi on kärsinyt tappion. Se oli sitäkin kirvelevämpi, vuoden 2014 kisoissa tuli se surullisenkuuluisa 2-1 tappio. Siihen ei ole tässä pelissä varaa, ei sitten millään.

Slovakian U20 joukkue on valmistautunut kisoihin kiitettävällä projektilla, se on pelannut Tsekin ensimmäisen ja toisen tason joukkueita vastaan. Kyyti on ollut kylmää, mutta kyllähän tuo on varmasti yhdistänyt joukkuetta. 10 viime peliä se on pelannut 2-8 voitoin ja tappioin, 19-49 maalein. Eivät nämä välttämättä kerro mitään joukkueen tasosta, mutta Suomelle Slovakia on voitettavissa.

Slovakia U20 – Suomi U20 televisiointi

Slovakia – Suomi ottelu näkyy myös YLE:n kanavilla. Neljästä alkusarjan ottelusta tämä ottelu on ainoa joka alkaa 01:30, muut ottelut on merkitty alkavaksi kello 05:30. Joten yökyöpeleille ja NHL:ää seuraaville tässä varsin tuttuun aikaan alkava peli seurattavaksi. Livestream otteluun löytyy YLE Areenan kautta, seuraa myös vedonlyöntisivujen livestream -palveluita, niissä saattaa olla tarjolla livestream ilman viivettä.

100% asti 200€
Vieraile nyt

Slovakia U20 – Suomi U20 ottelupaikka

Victoriassa, 100 kilometriä Vancouverin ytimestä sijaisevassa Save-On-Foods Memorial Arena on tämänkin ottelun ottelupaikka. Pelipaikkana halli on suhteellisen pieni, vain noin 7000 katsojaa vetävä areena. Pienestä koosta huolimatta varsin tunnelmallinen pelipaikka ja tuskin halli tässä ottelussa on ihan täynnä. Suomen seuraavassa ottelussa USA:ta vastaan halli on sitten todennäköisesti viimeistä penkkiä myöden täynnä, jos merkit paikkaansa pitävät.

Suomen U20 joukkue

Mitä muutoksia Suomen joukkueenjohto ja valmentaja tekee Suomen kentällisiin tähän kolmanteen otteluun? Maaleja saa tulla jopa vähän liikaa ja peli pitää saada uomiinsa tässä pelissä jo senkin takia että tämän ottelun jälkeen on vielä yksi ottelu aikaa tehdä merkintöjä lohkon sarjataulukkoon kun vastassa on USA.

 

Todennäköisesti valmennusjohto tekee vielä pieniä kokeiluja tässä pelissä kokoonpanon suhteen, tämän ottelun jälkeen ei ole kuin kovia matseja jäljellä, tätä matsia mitenkään aliarvioimatta.

100% asti 200€

Aseta Vetosi