advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

MM-Kisat: Suomi – Ruotsi klo. 21:15 to 23.5.2019

MM-Kisojen puolivälierissä Leijonat saavat vastaansa rakkaan naaapurimaansa Ruotsin. Pystyykö Suomi yllättämään Tre Kronorin? Veikkausvihjeemme lupailee maaleja.
At 47/50 a €10 bet would return €19
Suomi – Ruotsi
May 23,2019
13:15 PM

Torstaina pelataan jääkiekon MM-kisoissa puolivälierät ja Suomi saa vastaansa rakkaan naapurimaansa Ruotsin Kosicessa.

Suomi menetti A-lohkon voiton tiistaina kun he hävisivät Saksalle 2-4. Leijonien saldoksi jäi lopulta viisi voittoa ja kaksi tappiota. Ruotsi jäi omassa lohkossaan kolmanneksi kun he hävisivät avausottelussaan Tsekeille ja viimeisessä ottelussaan lohkovoittaja Venäjälle.

Suomen vire on ollut lohkovaiheessa pahasti laskusuunnassa joten ei ole mikään ihme että hallitseva maailmanmestari Ruotsi on ottelussa iso suosikki. Unibet tarjoaa otteluun kertoimet 4.90 – 4.80 – 1.53

Suomelta on innokkuus kateissa

Suomi otti alkulohkossa hienot voitot Kanadasta sekä Slovakiasta, mutta sen jälkeen on tahti hieman hiipunut. Tanska, Iso-Britannia ja Ranska kaatuivat hieman puuduttavan esityksen jälkeen ja voitot tulivat enemmänkin rutiinilla kuin dominoivan esityksen jälkeen. Erityisesti hyökkäyspeli on ollut hukassa sillä Suomi onnistui maalintekossa vain 22 kertaa ja puolivälieräjoukkueista vain Saksa on tehnyt vähemmän.

Kyllä Suomi laukauksia pystyi tekemään, mutta kiekko vaan ei ole mennyt maaliin. Leijonat ovat olleet tämän turnauksen vasta 11. tehokkain joukkue. Puolustus ja viisikkopeli on ollut Suomen tehokkain ase ja vaikka Saksa pystyikin neljä maalia tekemään Suomen verkkoon niin silti Suomi on päästänyt näissä kisoissa toiseksi vähiten maaleja (11). Keskimäärin Suomi on siis päästänyt 1.57 maalia per ottelu.

Jos puolustus pitää nytkin niin Unibet tarjoaa hyvän 2.05 kertoimen että Ruotsi tekee alle 3.00 maalia (jos 3 niin rahat takaisin). Tämä voi olla kuitenkin riski veto sillä..

Ruotsilla on kisojen vaarallisin hyökkäys

Ruotsi teki alkulohkossa seitsemässä ottelussa 41 maalia eli keskimäärin 5.86 maalia per ottelu. He hyökkäävät todella laajalla rintamalla sillä vain Bratt Jesper oli hyökkääjistä ainoa joka ei saanut maalia aikaiseksi. Suomella 0 maalin hyökkääjiä oli neljä. Ruotsilta löytyy myös kuusi pelaajaa jotka ovat tehneet 3 tai useamman maalin kun taas Suomella niitä on kaksi ja heistäkin Kaapo Kakko ei ole osunut kolmeen viime otteluun.

Ruotsin hyökkäys on pelottava, mutta he ovat silti lyötävissä. Joukkueen puolustus ja maalivahtipeli on ollut suorastaan todella heikolla tasolla. Maa päästi seitsemässä ottelussa yhteensä 21 maalia, joka on kaikista puolivälierä joukkueista selvästi eniten. Tähän Suomi pystyy iskemään.

Coolbet tarjoaa Suomen yli 2.5 maalista muhkean 2.80 kertoimen, joka kannattaa ottaa mukaan.

Ruotsin hyökkäys ja puolustus ovat kuin kahdelta eri planeetalta joten tässä ottelussa on lupa odottaa maaleja. Unibet tarjoaa vedolle molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia kertoimen 1.94 ja se on veikkausvihjeemme.

Aseta Vetosi