advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Vaasan Sport - TPS Pe 18.10

Suomen liigassa pelataan perjantaina viisi ottelua ja yksi mielenkiintoisimmista otteluista käydään Vaasassa. Vastakkain ovat sarjan jumbojoukkueet tällä hetkellä, Vaasan Sport sekä TPS. Molemmilla on 10 pistettä tällä hetkellä, mutta Sport on pelannut yhden ottelun vähemmän.
At 2.27 a €10 bet would return €10
Sport v TPS
October 18,2019
6.30PM

Sport on ottelussa lievä suosikki kriisijoukkue Turun palloseuraa vastaan.

Sportilla huimasti parannettavaa

Sport kärsi viime ottelussaan pahan 6-1 tappion Mikkelin Jukureille ja se oli täysin Sportin oman hölmöilyn syytä kun joukkue otti ottelussa kolme pelirangaistusta ja yhteensä 85 jäähyminuuttia. Itse ottelussa Sport voitti laukaukset 30-25. Vaasalaisten onneksi puolustaja Jared Wilson sekä hyökkääjät Aleksi Ainali ja kultakypärä Roope Talaja eivät saaneet lisäpelikieltoja ja ovat käytettävissä tässä ottelussa.

Sportin sijoituksen ymmärtää hieman siitä että 11 ottelustaan he ovat pelanneet vasta kolme kotiottelua. Viime kaudella Sport voitti 30 kotiottelustaan 16 joista 11 varsinaisella peliajalla. Kotiotteluiden merkitys vaasalaisille on siis suuri.

Nordicbet tarjoaa Sportin Moneyline voitolle 1.77 voittokertoimen.

Nouseeko TPS kriisistään

TPS pelasi tällä viikolla kotonaan KooKoota vastaan ja hävisi 1-4. Ei riittäänyt että ottelussa ei ollut oikein kannattajia paikalla kun Suomen jalkapallomaajoukkue pelasi Turussa samanaikaisesti, mutta myös se että kyseessä oli joukkueen kuudes perättäinen tappio.

TPS:n odotukset kauden alla olivat kovemmat, mutta sitten tuli koko Jonne Virtanen saaga ja tämän jälkeen mikään ei ole toiminut joukkueessa. KooKoota vastaan puolustuspeli oli heikkoa ja jos hyökkäys onnistuu vain yhden maalin tekemään kotonaan niin siinnäkin on parannettavaa.

Vaikea nähdä että TPS onnistuisi parantamaan otteitaan näin nopeasti varsinkaan kun joukkue kohtaa Sportin joka voitti turulaiset kolme kertaa neljässä ottelussa viime kaudella.

Pelataan tähän kotijoukkueen voittoa. Molemmilla on huomattavasti parannettavaa, mutta Sportilta tason parantamista voidaan odottaa jo nyt.

Aseta Vetosi