advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Vaasan Sport - Lahden Pelicans La 2.11

Suomen jääkiekko Liigassa pelataan lauantaina kuusi ottelua. Vaasassa kohtaavat kaksi kriisissä olevaa joukkuetta kun viimeisenä oleva Sport isännöi loukkaantumisista kärsivää Pelicansia.
At 1.98 a €10 bet would return €10
Sport v Pelicans
November 02,2019
6.30PM

Sport on ottanut suoria voittoja vain kolme, mutta on silti 2.10 kertoiminen suosikki ottamaan kolmen pisteen voiton Pelicansista. Pelicans pelasi hyvin Tapparaa vastaan perjantaina, mutta kärsi silti lopulta tappion.

Sportilla puolustus vuotaa

Sport pelasi ihan hyvin perjantaina Porissa Ässiä vastaan, mutta hävisi lopulta lukemin 2-1. Se oli joukkueen jo seitsemäs peräkkäinen tappio. Vaasalaiset ovat keränneet vain 12 pistettä tämän kauden 16 ottelustaan. Suurin ongelma on ollut puolustuksessa sillä maaleja on päästetty 60 eli 3.75 per ottelu. Tämä on koko liigan suurin määrä.

Joukkue on päästänyt alle kaksi maalia tämän kauden otteluissaan vain kerran. Hyökkäys toimii ihan kohtalaisesti sillä he tekevät maaleja 2.31 keskiarvolla per ottelu, mutta se ei riitä korvaamaan puolustuksen virheitä.

Kotona Sport on voittanut vasta kerran tällä kaudella ja siitä on lähes kuukausi aikaa. Pelicansin voitolle olisi tarjolla 2.20 kerroin.

Pelicansilla loukkaantumishuolia

Viime kaudella Pelicans oli erinomainen runkosarjassa ennenkuin kärsivät pudotuspeleissä selvän tappion HIFK:lle. Tämä kausi ei ole mennyt putkeen ja joukkue on sijalla 12 tällä hetkellä. Perjantaina Pelicans hävisi Tapparalle 2-3 ja se oli heidän neljäs perättäinen tappio.

Peliesitys oli kuitenkin yksi kauden parhaita lahtelaisilta ja tämä vaikka joukkueella on useampi pelaaja sairastuvalla. He mittelivät sarjakärki Tapparan kanssa tasapäisesti ja jos he pystyvät pelaamaan samanlaisesti nyt lauantaina niin Sport voi kaatua.

Pelicansilta löytyy yksi ratkaisu pelaaja Juha-Matti Aaltonen. Jos peli kulkee niin hän voi kaataa Sportin lähes yksinään.

Veikkausvihje tähän otteluun on yli 5.5 maalia. Sportin puolustusvirheet ja Pelicansin loukkaantumishuolet lupaavat runsasmaalista ottelua. Joukkueiden keskinäinen historia on myös täynnä maaleja. Sportin ja Pelicansin 10 viimeisestä ottelusta yhdeksässä ollaan nähty yli 5.5 maalia.

Aseta Vetosi