advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Saipa - Porin Ässät Ti 29.10.2019

Suomen jääkiekko Liigassa pelataan tiistaina kaksi kamppailua joista se mielenkiintoisempi käydään Lappeenrannassa kun hyvää vireeseen päässyt SaiPa isännöi Porin Ässiä.
At 2.40 a €10 bet would return €10
Saipa v Ässät
October 29,2019
6.30PM

SaiPa haki Porista vain pari viikkoa sitten 0-3 vierasvoiton ja he ovatkin tässä ottelussa niukkoja suosikkeja. Saipan on hyvien viime aikojen esitysten jälkeen noussut jo sijalle 6. kun taas Ässät on neljä pistettä isäntiään perässä sijalla 10.

Saipalta puuttuu kolme tärkeää hyökkäyspelaajaa?

Saipa on voittanut heikon alun jälkeen noussut hyvään vireeseen voittaen kuudesta edellisestä ottelustaan viisi. Näistä kolme tuli vieraissa ja kaksi kotona. Viime kierroksella he hakivat 2-3 vierasvoiton Turun palloseurasta, mutta siinnä ottelussa joukkue mahdollisesti menetti John Perssonin pelikiellon takia.

Persson on Saipan paras maalintekijä 10 osumallaan joten se vaikuttaa varmasti joukkueen hyökkäyspeliin. Tämän lisäksi Anssi Löfman on jo pelikiellossa ja Tuomas Kiiskisen pätkäsopimus loppui niin siinnä on kolme kahden kärkiketjun tasoista pelaajaa poissa.

Saipa on tällä kaudella tehnyt 40 maalia 16 ottelussa eli keskimäärin 2.5 maalia per ottelu. Hyökkääjien poissaolo voi vähentää maalimäärää tässä ottelussa joten Nordicbetin tarjoama 1.97 kerroin Saipan alle 2.5 maalille on houkutteleva.

Ässien maalinteko tökkii

Ässät hävisi viime ottelussaan kotonaan JYPille lukemin 0-7. Tämä oli joukkueen jo seitsemäs kerta tällä kaudella kun he ovat jääneet ilman maalia Liigassa. Kun ottaa huomioon että he ovat pelanneet vain 16 ottelua niin määrä on huomattava. JYP tappio oli Ässille jo neljäs edelliseen viiteen otteluun.

Ässien puolustus ei toiminut kuin ensimmäisen erän verran JYPiä vastaan ja odotettavissa onkin että joukkue yrittää parantaa sitä tähän otteluun. Hyökkäyksessä joukkue onnistui viime perjantaina Pelicansia vastaan tehden vieraissa kuusi maalia, mutta hyvin puolustavaa joukkuetta vastaan heillä on vaikeuksia. Ässät on tehnyt liigassa vähiten maaleja ja tuskin se muuttuu tässäkään ottelussa.

Ässien alle 1.5 maalia oli tarjolla 2.80 kertoimella.

Saipan puuttuvat hyökkääjät sekä Ässien surkea viimeistely lupaa vähämaalista ottelua Lappeenrannassa. Peli-idea otteluun on alle 4.5 maalia kertoimella 2.40. Joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta kolme on päättynyt jopa alle 3.5 maalin.

Aseta Vetosi