advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Ruotsi - Venäjä La 9.11

Karjala Cup jatkuu lauantaina toisilla otteluilla. Päivän ensimmäisessä ottelussa kohtaavat avausottelunsa hävinneet Ruotsi ja Venäjä. Venäjä on ottelussa suosikki, mutta Johan Garpenlövin joukkue tuskin antaa helposti periksi.
At 1.94 a €10 bet would return €10
Ruotsi v Venäjä
November 09,2019
1.30PM

Viime vuonna Venäjä voitti Ruotsin 1-4 Karjala Cupissa ja samanlaiset lukemat tuskin yllättäisivät nytkään. Sen verran heikosti Ruotsi pelasi kotonaan Leksandissa Tsekkejä vastaan. Maalinteko-ongelmia on selkeästi.

Ruotsilta puuttuvat maalintekijät

Ruotsilla ei ole mukana tässä turnauksessa vahvinta joukkuettaan. Maalivahtipeli ja puolustus on ihan KHL tasoa, mutta hyökkäyksestä ei KHL tason pelaajia löydy. Hyökkäyksen pelaajat tulevat kotimaisesta Ruotsin sekä Sveitsin liigoista ja tämä näkyi myös avausottelussa jossa Ruotsi jäi kotonaan yhteen maaliin Tsekkejä vastaan.

Ruotsin ja Venäjän ottelut ovat yleensä olleet runsasmaalisia kuten MM-kisoissa jossa Venäjä voitti 4-7. Nyt kuitenkin molemmilta ovat parhaimmat pelaajat poissa joten maalinteko voi tökkiä.

Ruotsin jääminen alle 1.5 maalin tässäkin ottelussa antaisi muhkean 2.85 kertoimen.

Venäjä pelasi hyvin Suomea vastaan

Venäjä hävisi avausottelun Suomelle 4-3, mutta muuten he pelasivat erittäin hyvin. Venäjä on tunnettu hyvistä yksilöpelaajistaan, mutta nyt kun joukkueesta puuttuvat tähtipelaajat niin he ovat olleet yhtenäisempiä. He pelasivat periaatteessa samalla tavalla kuin Suomi on pelannut. Venäjä olisi ehkä voinut ansaita hieman paremman tuloksen Suomea vastaan, mutta jos taso säilyy tässä ottelussa samanlaisena niin he voivat voittaa Ruotsin selkeästikin.

Ruotsin tavoin kuitenkin maalinteko voi olla vaikeaa. Alle 4.5 maalia olisi tarjolla 2.36 kertoimella.

Venäjä näytti avausottelunsa perusteella vahvemmalta joukkueelta. Nyt kuitenkin pelataan aikainen ottelu lauantaina ja kyse on siitä kumpi joukkue on hereillä paremmin. Pelataan tähän kuitenkin itä naapurimme voittoa kertoimella 1.94. Venäjän yli kahden maalin voitto olisi tarjolla 2.60 kertoimella.

Aseta Vetosi