advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Channel One Cup: Ruotsi - Venäjä To 12.12.2019

Venäjällä pelattava Channel One Cup alkaa torstaina kahdella ottelulla kun Suomi kohtaa Tsekin Plzenissä Tsekin ja Venäjä kohtaa Ruotsin.
At 2.40 a €10 bet would return €10
Ruotsi v Venäjä
December 12,2019
7PM

Venäjä ja Ruotsi jäivät Karjala Cupissa kahdelle viimeiselle sijalle joten parannettavaa on heillä rutkasti. Molemmat ovat vaihtaneet tähän turnaukseen paljon pelaajia ja erityisesti hyökkäys on ollut molemmilla keskipisteenä

Ruotsilla mukana yli 400 ottelun NHL mies

Ruotsi jäi Karjala Cupissa viimeiseksi ja se ei varmasti tyydyttänyt Håkan Loobia. Joukkueella oli turnauksessa maalintekovaikeuksia ja siihen Tre Kronorin päävalmentaja on keskittynyt tähän turnaukseen nimeämällä joukkueeseen yli 400 NHL ottelun Magnus Pääjärven sekä Liigan viime kauden maalipörssin ykkösen Malte Strömwallin.

Nämä muutokset eivät ole vaikuttaneet liikaa heidän turnauksen voittokertoimeensa sillä se on kaikista neljästä maista korkein 9.00. Siltikin Ruotsi onnistui Helsingissä tekemään neljä maalia Venäjän verkkoon. Venäjä on vaikeasti voitettavissa kotiyleisön edessä, mutta Ruotsin yli 2.5 maalia on mahdollinen ja se on tarjolla 2.09 kertoimella.

Venäjällä mukana KHL:n ykköspyssyt

Turnauksen ylivoimainen ykkössuosikki on kotijoukkue Venäjä jonka voitosta saisi 1.72 kertoimen Nordicbetillä. Toisin kuin Karjala Cupissa niin Venäjä on ottanut mukaan tähän turnaukseen kaikki parhaimmat pelaajansa.  Joukkueesta löytyvät KHL:n pistepörssin johtaja Vadim Shipatshev sekä viiden parhaimman joukossa olevat Kirill Kaprizov sekä Damir Zhafjarov. Venäjä satsaa hyökkäykseen aika paljon joten maaleja voi olla luvassa kotiyleisön mieliksi.

Viime kaudella Venäjä voitti Channel One Cupin voittamalla ensin Suomen 5-0 ja tämän jälkeen Tsekin 7-2. Turnauksen päätöspäivänä kaatui Ruotsi 3-2 lukemin voittolaukauskilpailun jälkeen. Nyt samanlaista ryminää voi hyvinkin olla luvassa turnauksen alkajaiseksi joten yksi hyvä veto tähän on pelata Venäjän voittoa vähintään kahdella maalilla kertoimella 2.26.

Veikkausvihje

Molemmat sekä Ruotsi että Venäjä ovat parantaneet hyökkäystään joten maaleja voi olla luvassa. Paras veto tähän on yli 6.5 maalia kertoimella 2.40.

Aseta Vetosi