advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: New York Rangers - Florida Panthers su 10.11

Sunnuntaina parhaimpaan katseluaikaan tarjotaan suomalaisittain mielenkiintoinen ottelu kun Kaapo Kakon New York Rangers isännöi Alexander Barkovin Florida Panthersia.
At 2.28 a €10 bet would return €10
Rangers v Panthers
November 10,2019
8PM

Barkovin Florida on ottelussa suosikki, mutta viimeiset kaksi otteluaan voittanut Rangers ei myy nahkaansa halvalla.

New York voittanut kaksi otteluaan putkeen

Henrik Lundqvist oli isossa osassa Rangersin edellisessä voitossa kun hän pysäytti 45 laukausta New Yorkin 4-2 voitossa Carolina Hurricanesista. Tämä oli joukkueen toinen voitto putkeen sillä he olivat voittaneet tätä ennen Detroit Red Wingsin helposti 5-1. Normaalisti Rangersin hyökkäys ei ole tällä kaudella toiminut sillä maaleja se on tehnyt keskimäärin 3.29 per ottelu, mutta viime otteluissa kiekko on löytänyt tiensä maaliin.

Artemi Panarin teki Carolina ottelussa 1+1 ja hän onkin ollut Rangersin ykköstähti tällä kaudella tehden 16 pistettä (8+8) joukkueen 14 ottelussa. Nordicbet tarjoaa Panarinin maalista 2.00 kertoimen. Panarin on Rangersin ylivoiman tehotykki ja kun otetaan huomioon että Floridan alivoima on toiminut vain 85% tehokkuudella niin Panarinin maali on erittäin mahdollinen.

Rangers kohtasi Floridan viime kaudella kolme kertaa voittaen niistä jokaisen. New Yorkin voitto tässä ottelussa antaisi 2.05 kertoimen.

Barkov pääsemässä vauhtiin

”Sasha” Barkovin kausi alkoi hitaasti, sillä hän pelasi ilman maaleja 12 ensimmäistä otteluaan mutta nyt hän on pääsemässä vauhtiin. Barkov on nyt tehnyt maalin neljässä viimeisessä ottelussaan ja hänen koko kauden saldonsa on nyt 4+16=20 pistettä jolla hän on noussut jo NHL:n pistepörssin sijalle 11. Barkovin viides peräkkäinen ottelu jossa hän tekisi maalin antaisi 2.50 kertoimen.

Florida Panthers on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, mutta nämä tappiot tulivat itäisen konferenssin kärkijoukkueita Washington Capitalsia (4-5 ja.) ja New York Islandersia vastaan (2-1). Molemmat ottelut olisivat voineet kääntyä miten päin vain ja se vain osoittaa että Florida pystyy taistelemaan voitosta sarjan kärkijoukkueita vastaan.

Florida on tehnyt maaleja 3.5 maalin keskiarvolla joka odottaisi tästä ottelusta runsasmaalista. Varsinkin kun joukkueiden 10 edellisessä kohtaamisessa vain kerran ollaan jääty alle 5.5 maalin.

Pitää kuitenkin muistaa että sekä Lundqvist että Bobrovsky joukkueiden maaleilla ovat hyvässä iskussa tällä hetkellä joten runsaasti maaleja tuskin nähdään.

Veikkausvihje

Florida on joukkueista huomattavasti tasokkaampi joten pelataan heidän voittoaan kertoimella 2.28.

Aseta Vetosi