advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

New York Rangers - Edmonton Oilers La 12.10.2019

Jääkiekon NHL jatkuu lauantai-illalla parhaimpaan mahdolliseen aikaan Suomessa kahdeksalta kun New Yorkin Madison Square Gardenissa kohtaavat Kaapo Kakon Rangers ja sarjan pelkillä voitoilla aloittanut Markus Granlundin Edmonton Oilers.
At 2.01 a €10 bet would return €10
Rangers v Oilers
October 12,2019
8PM

Rangers on kotonaan niukka suosikki, mutta Edmonton hakee parasta alkuaan kaudelleen sitten 1985-86. Kumpi joukkueista kokee kauden ensimmäisen tappionsa.

Kakko jäänyt Zibanejadin varjoon

Rangers on pelannut tällä kaudella vasta kaksi ottelua ja molemmista he ovat napanneet voitot. Winnipeg Jets kaatui avausottelussa kotonaan 6-4 ja pari päivää myöhemmin vieraissa Ottawa Senatorsin 1-4. Joukkueen ykköspelaaja näissä otteluissa on ollut ruotsalainen sentteri Mika Zibanejad joka on tehnyt kahdessa pelissä komeat tehot 4+4. Hän on ensimmäinen pelaaja Rangersissä sitten Rod Gilbertin (76-77 kaudella) joka on tehnyt kahdeksan pistettä kahdessa ensimmäisessä ottelussaan.

Nordicbet tarjoaa Zibanejadin maalille hyvän 2.35 kertoimen. New Yorkin ykkössentteri on hyväss vireessä ja varmasti tulee pääsemään pisteillä kotiareenallaan.  Kaapo Kakko ei ole vielä pisteillä päässyt, mutta kakkoskentän laiturina hänkin tulee saamaan paikkoja. Kakon tekemä maali antaisi 2.75 kertoimen Nordicbetillä.

Oilers hakee viidettä perättäistä voittoaan

Edmontonin kausi on alkanut erinomaisesti. Tämä on ensimmäinen kerta kun Oilers on aloittanut kauden neljällä voitolla sitten 2008-09 kauden. Erikoisen tästä putkesta tekee sen että Oilers on voittanut jokaisen ottelun ollen ensin tappiolla. Vain kaksi joukkuetta aikaisemmin NHL:n historiassa on pystynyt samaan.

Yksi pelaaja joka on ollut ylitse muiden Edmontonin neljässä ottelussa on ollut Calgarystä hankittu James Neal. Neal epäonnistui Flamesissa viime kaudella tehden vain 7 maalia 63 ottelussa. Tällä kaudella Edmontonissa hän on tehnyt saman vain jo neljän pelin jälkeen. Tämän saavutuksen tekee isommaksi se että hän ei ole päässyt nauttimaan ykkösketjun ja McDavidin tarjonnasta vaan on pelannut enemmän kakkosketjussa.

James Nealin maalista saisi tässä ottelussa 2.75 kertoimen NordicBetillä.

Vihje:

Kumpikaan joukkue ei ole erikoistunut puolustuksen osalta vaan enemmänkin hyökkäystehoista. Vihje tähän otteluun on Rangersin yli 3.5 maalia kertoimella 2.01

Aseta Vetosi