advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: Pelicans - Lukko La 25.1.2020

Lauantaina Liigassa pelataan täysi seitsemän ottelun kierros ja myöhäisotteluna Lahdessa kohtaavat Pelicans ja Rauman Lukko.
At 2.17 a €10 bet would return €10
Pelicans v Lukko
Tammikuu 25,2020
8PM

Kovassa nosteessa oleva Lukko voi nousta voitolla jopa kolmanneksi jos Ilves ja KooKoo ei voita omia otteluitaan. Pelicans otti kuitenkin viimeksi kovan vierasvoiton Tapparasta joten he eivät myy nahkaansa helpolla.

Jatkaako Pelicans puolustusvoittoisella taktiikalla?

Pelicans pelasi viimeksi kaksi ottelua Hakametsässä Tampereella viikon sisään. Ensimmäisessä Ilves murskasi lahtelaiset 8-2 kun taas toisessa Pelicans laittoi hanat kiinni ja voitti Tapparan 0-3. Puolustusvoittoinen taktiikka vei tehoja hyökkäyspelistä, mutta toi joukkueelle voiton. Sama voi jatkua nytkin kovakuntoista Lukkoa vastaan. Alle 4.5 maalia on tarjolla Nordicbetillä 2.65 kertoimella.

Pelicansin ongelma molemmissa Tampereen otteluissa oli joukkueen jäähyt. Vaikka he puolustivat erikoistilanteet erinomaisesti Tapparaa vastaan niin Lukkoa vastaan jäähyt voivat kostatua. Lukko voitti Sportin vieraissa juuri erikoistilannepelin ansiosta. Ottelussa yli 1.5 ylivoimamaalia on tarjolla 2.05 kertoimella.

Lukolla hyvä vire ja historia Pelicansia vastaan

Rauman Lukko on huikeassa yhdeksän ottelun voittoputkessa ja tämä kuuma vire on nostanut heidät vain pisteen päähän kolmannesta sijasta. Eroa seitsemänteen sijaan on jo seitsemän pistettä joten suora pudotuspelipaikka näyttää hyvältä. Voitoista huolimatta peli ei ole ollut sitä parasta. Lukolla on hyvä maalivahti, hyvä puolustus ja hyvä erikoistilannepeli. Hyökkäyspeli ei ole kuitenkaan vielä ihan Kärppien tai Tapparan tasolla.

Lukolla on hyvä historia Pelicansia vastaan sillä he ovat voittaneet viisi edellistä kohtaamista ja edellisestä kymmenestä he ovat voittaneet kahdeksan. Lukon suora voitto on tarjolla 1.71 kertoimella.

Vihje:

Pelicans on voittanut kotonaan vain kolme ottelua 60 minuutin pelin jälkeen, mutta silti Lukon vieraskerroin on hieman liian alhainen. Joukkueiden puolustuspelaaminen nostaa tasapelin mahdollisuutta, mutta pelataan tähän kuitenkin lahtelaisten tuplamahdollisuutta 2.17 kertoimella.

Aseta Vetosi