advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: Winnipeg Jets – St. Louis Blues veikkausvihje 19-04-2019

Nappaako Jets kolmannen voiton putkeen ja siirtymään ottelusarjassa 3 -2 johtoon? Jatkuuko Laineen maalitehtailu?
At 7/4 a €10 bet would return €28
Winnipeg Jets – St. Louis Blues
April 19,2019
3:30 AM

Winnipeg Jets ja St. Louis Blues tahkoavat tällä hetkellä Stanley Cup pudotuspeleissä tasaista sarjaa. Pystyykö Jets nappaamaan kolmannen voiton putkeen ja siirtymään ottelusarjassa 3 -2 johtoon vai onko St. Louis jälleen vahva vieraissa? Lue vedonlyöntivihje NHL-otteluun ja betsaa peliä markkinoiden parhailla kertoimilla.

St. Louis Blues päästi hyvän sarja-avauksen lipeämään käsistään

Paineet ovat perjantain vastaisena yönä MTS Bell Centerissä vierasjoukkue St. Louis Bluesin harteilla. Nuottipaidat starttasivat pudotuspelikevään ryminällä, kun läntisen konferenssin vitosjoukkue antoi Winnipegille Kanadassa kaksi kertaa kuokkaan ja näytti marssivan otteluparista jatkoon. Vieraskentällä nähdyt hyvät otteet eivät kuitenkaan kantaneet hedelmää enää kotikaukalossa. Nyt joukkue tarvitsee jälleen vähintään yhden vierasvoiton, mikäli se mielii jatkoon tästä sarjasta. St. Louis Bluesin yksi vaarallisimmista pistemiehistä näissä karkeloissa on kuudetta vuotta Bluesissa pelaava venäläinen snaipperi Vladimir Tarasenko. Mies on osunut nyt kahdessa pelissä perä jälkeen ja nakuttanut urallaan pudotuspeleissä 48 ottelussa tehot 24 + 10. Miehen maalille saa ensi yönä peliyhtiö NordicBetilta kertoimen 2.75 ja tehopisteelle 1.55

Patrik Laine – kevään pelaaja?

Kuten jo todettua ja moneen kertaan pyöriteltyä Jets starttasi pudotuspelit huonosti ja tappioiden siivittämänä. Nyt joukkueella on kuitenkin henkinen ote ja mahdollisuus napata tämän sarjan ensimmäinen kotivoitto. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi vasta jatkoajalla tiukasti lukemin 1 – 2. Ottelun voittomaalin iski Winnipegin Kyle Connor, joka keräsi ottelussa tehot 1 + 1. Mies pelaa hyvää kevättä ja hän onkin kerännyt tehot 3 + 2 neljässä ensimmäisessä ottelussa. Suomen oma poika Patrik Laine on myös vertynyt kevään korvalla. Tamperelainen toimitti kiekon verkonperukoille kaikissa kolmessa ensimmäisessä kevään pudotuspeliottelussa. Neljässä nimi ei komeillut tulostaululla mutta runkosarjassa 30 maalia kihauttanut Laine on potentiaalinen maalinsylkijä myös ensi yön kamppailussa. Laineen maalille saat NordicBetilta kertoimen 2.45

https://twitter.com/TSN_Sports/status/1118371989608173569/photo/1

Kotivoittoa lapulle

Lähdemme tänään Jetsin kelkkaan. Joukkue näytti henkisen vahvuutensa kammetessaan itsensä sarjassa tasoihin kahden kotitappion jälkeen. Kaiken kaikkiaan edellisestä kahdeksastatoista keskinäisestä kamppailusta Jets on voittanut peräti 13. Laitetaan tuohon lukuun ensi yönä yksi lisää. Parhaan kertoimen kotivoitolle tarjoaa tällä hetkellä peliyhtiö Coolbet numeroilla 2.40.

Miehen maalille saa ensi yönä peliyhtiö NordicBetilta kertoimen 2.75 ja tehopisteelle 1.55

Aseta Vetosi