advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: Winnipeg Jets - Boston Bruins veikkausvihje 15-03-2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö vetoa NHL:stä! Patrik Laineen Winnipeg Jets saa vieraakseen Tuukka Raskin Boston Bruinsin perjantaiyön NHL-kierroksella. Kumpi nappaa pisteet?
Winnipeg Jets - Boston Bruins
Maaliskuk 15,2019
02:00 AM

Perjantaiyön NHL-kierroksella kohtaavat kaksi NHL:n sarjataulukon kärkipään joukkuetta, kun Itäisen konferenssin kakkosena majaileva Boston Bruins saapuu Bell MTS Centerille omassa divisioonassa kolmantena olevan Winnipeg Jetsin vieraaksi. Lähtöasetelmat ovat mielenkiintoiset, sillä Winnipeg on listan kärkipäässä kun tarkastellaan kauden aikana tehtyjä maaleja, kun taas  Boston on päästettyjen maalien vähyyden osalta listan kärkikastia.

Siirry Nordicbetille >> TÄSTÄ

Ennakkoasetelmat ovat vedonlyöntiyhtiöidenkin mukaan tasaiset ja Winnipeg Jets saa pienemmän kertoimen ainoastaan kotiedun myötä. Nordicbetin kertoimet (2.33-4.15-2.65) ovat hyvin samansuuntaiset kuin Betsafen vastaavat (2.25-4.15-2.70). Kirjoitushetkellä kotijoukkueeseen uskovat saavat Nordicbetiltä markkinoiden toppia, joka on tulossa rytinällä alas. Tartutko siihen?

Siirry Betsafille >> TÄSTÄ

Kuuma hyökkäys vs kivenkova puolustus

Jatkuvasti negatiivista huomiota saavan Patrik Laineen kausi ei ole kulkenut aivan odotusten mukaisesti ja nuorukainen on tipahtanut NHL:n maalipörssin voittajan kilvasta totaalisesti. Laineen 29 osuman edellä on suomalaisistakin jo Alexander Barkov, Sebastian Aho sekä Mikko Rantanen. Laine on kuitenkin Winnipeg Jetsin sisäisen maalipörssin kakkonen, kun edellä on ainoastaan Mark Scheifele 32 osumallaan. Kyle Connor on Laineen perässä 26 osumalla, kun nämä kolme miestä ovat siis keskenään sytyttäneet punalampun 87 kertaa. Se on kolmasosa Jetsin 233 osumasta, joka on NHL:n viidenneksi suurin tehtyjen maalien lukumäärä.

Boston on päästänyt kolmanneksi vähiten maaleja NHL-seuroista. Bruinsin 41-vuotias konkarikapteeni Zdeno Chara alkaa olemaan NHL-uransa loppupuolella, mutta slovakialainen pelaa yhä suuria minuutteja ollen tärkeä palanen ja esimerkki Boston puolustukselle. NHL:n yksisuurikokoisimmista puolustajista ei näytä hyytymisen merkkejä, mutta onhan se selvää, että nuorisokatras puskee takaa pikkuhiljaa ohi. NHL:n listauksessa ainoastaan kaksi joukkuetta sai TOP20 puolustaja listaan kaksi pelaajaa, joista toinen oli Nashvillen kanssa juurikin Boston Bruins. Bostonilta listalle pääsi 21-vuotias Charlie McAvoy sekä 27-vuotias Torey Krug, jotka molemmat ovat illasta toiseen joukkueensa jääaikakuninkaita lähes 25 minuutin peliajoilla. Etenkin Krug on kunnostaunut pisteiden teossa ja hän onkin Bostonin sisäisen pistepörssin viidentenä ja syöttöpörssin kakkosena huimalla 42 syötöllä.

 

Ylivoima toimii molemmilla, mutta alivoima ainoastaan Bostonilla

Tiukat pelit ratkaistaan erikoistilannepelaamisella on kliseinen sanonta, mutta se on aivan täyttä totta. Perjantaiyön kohtaamisessa nähdään NHL:n kolmanneksi ja neljänneksi parasta ylivoimaa, kun molempien seurojen ylivoimat toimivat yli 25% varmuudella. Tässä kohtaa huomaamme kuitenkin edempänä puhutun kivenkovan puolustuksen tärkeyden, sillä Boston on alivoimaprosentissa sijalla yhdeksän, kun taas heikomman puolustuksen omaava Jets on todella paljon heikommalla prosentilla sijalla 24.

Vetovihje

Joukkueiden kivenkovat maalivahdit Hellebuyck ja Rask voivat nollata vastustajansa koska vaan, joten ottelusta on odotettavissa vähämaalista. Tasapeli 4.05 kertoimella on mielenkiintoinen haku ja alle 5.5 maalin vedot kertoimella 2.20 maistuvat mieluusti!

Ennakkoasetelmat ovat vedonlyöntiyhtiöidenkin mukaan tasaiset ja Winnipeg Jets saa pienemmän kertoimen ainoastaan kotiedun myötä. Nordicbetin kertoimet (2.33-4.15-2.65)

Aseta Vetosi