advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: Washington Capitals – Tampa Bay Lightning 21-03-2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö vetoa NHL:stä! NHL:n tulivoimaisimmat joukkueet kohtaavat torstaiyönä, kun Washington Capitals saa vieraakseen Tampa Bay Lightningin. Kumpi nappaa pisteet?
Washington Capitals – Tampa Bay Lightning
Maaliskuk 21,2019
02:00 AM

Torstaiyön pienehköllä NHL-kierroksella nähdään todellinen huippuottelu, kun Itäisen Konferenssin ykkösenä ja samalla koko NHL:n ykkösenä oleva Tampa Bay Lightning saa vieraakseen vähintään yhtä tulivoimaisen Washington Capitalsin, joka on sijalla neljä samaisessa konferenssissa. Joukkueet mahtuvat TOP4 eniten maaleja tehneiden seurojen sisään kuluvalla kaudella, kun Tampa Bay on ylivoimaisesti ykkönen 287:llä osumalla ja Washington sijalla 4. 249:llä häkillä.

Siirry Nordicbetille >> TÄSTÄ

Vedonlyöntiyhtiöt uskovat ennätyksiä takovaan ja hurjassa vireessä olevaan Tampa Bayhin, kun Nordicbet tarjoaa otteluun 2.80-4.30-2.20 kertoimia. Betsafe ja Unibet ovat samoilla linjoilla kerrointen ollessa kirjoitushetkellä täsmälleen samat. Tuntuuko kotijoukkueen kerroin sinustakin suurelta, kun kyseessä on kuitenkin kärkikohtaaminen pienillä marginaaleilla varustettuna?

Siirry Betsafille >> TÄSTÄ

Molemmilta seuroilta löytyy pörssiykkösiä

Tampa Bay Lightning varmisti tiistaiyön Arizona Coyotes voitolla runkosarjan voiton ja kirjoitti samalla historiaa saavuttamalla runkosarjan voiton NHL:n toiseksi nopeimpana joukkueena. Edellä on vain Detroit Red Wings, joka on tehnyt saman 71. ottelussa, kun Tampalla siihen meni kaksi enemmän. Samaisena yönä ykkössentteri Steven Stamkos sai huomiota tekemällä 384. maalinsa Tampa paidassa siirtyen eniten maaleja Tampassa tehneiden kärkipaikalle ohi Vincent Lecavalierin. Samalla Stamkos pääsi aktiivipelaajien TOP3 ryhmään eniten maaleja tämän hetkisessä seurassa tehneenä pelaajana. Yhtenä kolmen listalla on kukas muukaan kuin torstaiyön vastustaja joukkueen Alexander Ovechkin. Kumpi herroista maalaa torstaina?

Kuluvan kauden piste- ja maalipörssin johtajat mahtuvat torstaina toisensa kohtaaviin joukkueisiin, kun kotijoukkueen hurjassa vireessä oleva Nikita Kucherov dominoi pistepörssiä 12 pistettä edellä Connor McDavidista. Maalipörssissä kuitenkin Alexander Ovechkin on Kucherovia reilusti edellä ollen ykkössijalla 48. maalilla. Viidentenä tulee kuitenkin Kucherovin ketjukaveri Brayden Point 38. osumalla ja Stamkos 36. osumalla sijalla 12. Torstaina näemme siis todellisia maalitaitureita. Onkin fiksumpaa lähestyä ottelua maalintekijöiden kautta.

Pikafaktat ennen vetoja

  • Seurat kohtasivat ensimmäisen kerran tällä kaudella sunnuntaina
  • Tampa Bay voitti kyseisen ottelun kotonaan lukemin 6-3
  • Ovechkin maalasi sunnuntaina kaksi kertaa
  • Seurat kohtasivat viime kauden välierissä, kun Washington voitti otteluvoitoin 4-3 jatkaen aina Stanley Cup mestaruuteen asti
  • Capitals on voittanut 5/5 edellistä ottelua maalaten peräti 25 kertaa!

Seurat ovat maalanneet viimeaikoina runsaasti, joten over 6.5 (2.05) on pelaamisen varaa. Maalintekijöistä houkuttelee tuttuun tapaan Ovechkin, Stamkos, Point ja Bäckström. Kotijoukkueen kerroin (2.80) riittää myös peleihin, sillä ottelussa voi käydä ihan miten tahansa.

Vedonlyöntiyhtiöt uskovat ennätyksiä takovaan ja hurjassa vireessä olevaan Tampa Bayhin, kun Nordicbet tarjoaa otteluun 2.80-4.30-2.20 kertoimia.

Aseta Vetosi