advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL 7. ottelu: San Jose Sharks – Colorado Avalanche to 9.5.2019 klo 04:00

NHL:n Stanley Cup finaalien toisessa ottelussa Bostonin TD Gardenissa kohtaavat Bruins ja St. Louis Blues. Veikkausvihjeessämme uskomme kotivoittoon.
At 1/1 a €10 bet would return €20
Boston Bruins – St. Louis Blues
May 30,2019
03:00 AM

Torstai aamuna Suomen aikaa pelataan Stanley Cup finaalien toinen osaottelu Bostonin TD Gardenissa.

Boston oli avausottelussa parempi, vaikka St. Louis Blues lähti otteluun paremmalla jalalla ja johti jo 0-2 ennenkuin Boston tuli ensin tasoihin ja viimeisessä erässä ohi. Tuukka Rask joutui ottelussa torjumaan vain 18 kertaa kun Boston voitti laukaukset 30-20. Maaleille ei Rask mahtanut mitään.

Boston on toisessakin ottelussa suosikki ja Unibet tarjoaa otteluun kertoimet 2.00 – 4.00 – 3.30.

Rask vs Binnington – Konkari vs Tulokas

Tuukka Rask on ollut selkeästi Bostonin paras pelaaja näissä pudotuspeleissä ja on tällä hetkellä suosikki Conn Smythe (pudotuspelien arvokkain pelaaja) palkinnon saajaksi. Hän johtaa pudotuspelien jokaista tärkeää maalivahti tilastoa. Päästetut maalit per ottelu 1.85, torjuntaprosentti 94.00%, voitot 13 sekä nollapelit (2). Avausottelussa Bostonin puolustus piti St. Louisin hyökkäyksen hyvin kurissa, mutta ne harvat paikat jotka tulivat olivat vaarallisia ja Rask hoiti ne hyvin.

Jordan Binnington on 26 ikävuodesta huolimatta vielä tulokas ja hän on Bluesin suurin syy minkä takia joukkue nousi liigan jumbopaikoilta pudotuspeleihin ja nyt finaaleihin. Pudotuspeleissä hän ei ole vielä ollut ihan yhtä hyvässä vireessä kuin runkosarjassa ja torjuntaprosentti on ”vain” 91.5%. Jos hän pääsee samaan vireeseen kuin ennen niin hän pystyy pitämään joukkueensa mukana näissä finaaleissa.

Boston on nyt tehnyt neljässä kotiottelussaan putkeen vähintään neljä maalia. Coolbet tarjoaa Bostonin yli 3.5 maalille tässä ottelussa 2.60 kertoimen joka on hyvin houkutteleva.

Boston parantanut ottelu ottelulta

Boston on edennyt Stanley Cup finaaliin voittamalla ensin Toronton 4-3. Tämän jälkeen kaatui Columbus 4-2 ja konferenssifinaaleissa Carolina suoraan 4-0. Mitä pidemmällä tämä kausi on edennyt niin sitä paremmin on Boston pelannut. He eivät ole olleet myöskään pelkästään riippuvaisia kovasta ykköskentästään vaan myös uudet hankinnat Charlie Coyle (6+6) ja Marcus Johansson (3+6) ovat tuoneet joukkuseen laajuutta. Ensimmäisessä ottelussa nelosketjun Sean Kuraly teki voittomaalin ja ottelussa 1+1.

St. Lousilla on ollut hieman helpompi matka näihin finaaleihin. Heikko Winnipeg kaatui 4-2. Central divisioonan finaali meni seitsemänteen otteluun jossa Dallas Stars kaatui kotona. Konferenssifinaaleissa he kohtasivat loukkaantumisista kärsineen San Josen ja se ottelusarja oli ohi kuudessa ottelussa 4-2. Boston on laadultaan selvästi näitä kolmea aikaisempaa kovempi.

St. Louisilla oli ensimmäisessä ottelussa mahdollisuus yllätykseen kun Boston oli levännyt 9 päivää ennen näitä finaaleita joten energiataso ei välttämättä ollut kohdallaan. Tämä näkyi ottelun alussa ja sen takia St. Louis pääsikin ottelussa kahden maalin johtoon. Silti se ei riittänyt ja Boston otti selkeän voiton. Tässä on hyvä mahdollisuus pelata myös vähintään kahden maalin voittoa 2.65 kertoimella (Coolbet).

Nyt Boston on valmis heti alusta alkaen joten ei tämä ottelu tule olemaan Bluesille yhtään helpompi. Pelataan tähän Bostonin voittoa 2.00 kertoimella (Unibet). 

Aseta Vetosi