advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: Boston Bruins – St. Louis Blues klo. 03:00 to 13.6.2019

Torstai aamuna Suomen aikaa pelataan ratkaiseva legendaarinen seitsemäs ottelu Stanley Cup finaaleissa Bostonin TD Gardenissa.
At 97/100 a €10 bet would return €20
Boston Bruins – St. Louis Blues
June 13,2019
03:00 AM

Torstai aamuna Suomen aikaa pelataan ratkaiseva legendaarinen seitsemäs ottelu Stanley Cup finaaleissa Bostonin TD Gardenissa.

St. Louisilla oli mahdollisuus ratkaista mestaruus kotiareenallaan kuudennessa pelissä, mutta niin vain Tuukka Rask pelasi finaalien parhaimman pelinsä ja ryösti joukkueelleen sen 1-5 vierasvoiton. Jos Conn Smythe palkinnon suurin voittajaehdokas Rask pelaa samanlaisen ottelun niin pytty matkaa Bostoniin.

Boston on kotiottelussaan suosikki, mutta pitää muistaa että St. Louis on voittanut kaksi viimeisintä ottelua Gardenissa ja kolmas toisi heille sen historian ensimmäisen mestaruuden. Nordicbet tarjoaa otteluun kertoimet 2.03 – 4.10 – 3.20.

Kauden viimeinen ottelu

Kävi tässä ottelussa mitä tahansa niin tämä on kauden viimeinen jääkiekko-ottelu. Boston Bruins on pelannut näissä finaaleissa kotonaan kaksi hyvää ottelua ja yhden huonon. Silti St. Louis on poistunut Gardenista voittajana kahdesti. Momentum on kyllä kuitenkin siirtynyt takaisin Bruinsille sillä vierasvoiton hakeminen kun mestaruus on katkolla on henkisesti todella kova juttu.

Boston on ollut tässä tilanteessa aikaisemmin näissä pudotuspeleissä. He olivat 3-2 tappiolla Torontoa vastaan ensimmäisellä kierroksella ja kuudes ottelu pelattiin Kanadassa. He hakivat sieltä voiton ja veivät sarjan lopulta seitsemännessä ottelussa. Pystyvätkö he tekemään nyt saman?

Boston kärsi edellisessä kotiottelussaan (5. peli) tappion koska tuomareilta jäi selvä rike viheltämättä. Tämä näkyi kuudennessa ottelussa jossa jäähyjä annettiin hieman herkemmin. Sama voi toistua myös tässä ja se sopii Bruinsille. Bostonin ykkösketju on ollut ylivoimissa murhaava.

Sekä Brad Marchand että David Pastrnak osuivat viime pelissä. Nyt heidän maalilleen Unibet tarjoaa 2.80 ja 2.43 kertoimet jotka ovat hyvin pelattavia.

Maalivahtien taistelu

Bostonin Tuukka Rask on ollut kahdesta finaalien maalivahdista huomattavasti parempi. Hän on päästänyt pudotuspeleissä keskimäärin vain 1.93 maalia per ottelu ja hänen torjuntaprosenttinsa on huikea 93.8%. Fakta on että ilman Raskia, Bruins ei olisi taistelemassa nyt Stanley Cupista.

Toisessa päässä Jordan Binnington on jäänyt pudotuspeleissä Raskin varjoon. Hän ei ole kuitenkaan pelannut huonosti ja viidennessä ottelussa hän varasti voiton St. Louisille Gardenissa. Hänellä on ollut pari heikompaa ottelua näissä finaaleissa kun taas Rask on ollut tasainen. Yksi asia täytyy kuitenkin nostaa Binningtonin tilastoista ja se on kuinka hyvin hän ponnahtaa takaisin tappio-otteluiden jälkeen.

Yhdeksän tappio-ottelun jälkeen hän on voittanut tämän jälkeen seitsemän. Näissä otteluissa hänen päästettyjen maalien keskiarvo on 1.88 ja torjuntaprosentti 93.3%. Tämä lupaa todella vähämaalista ottelua.

Unibet tarjoaa varsinaiselle peliajalle alle 5 maalia kertoimella 1.97 ja se on Veikkausvihjeemme. Vaikka kuinka haluaisi suomalaisena Raskin nostavan kannua niin kyllä tämä on 50/50 finaali ja silloin St. Louisin Moneyline kerroin 2.40 (Nordicbet) on erittäin pelattavissa.

Aseta Vetosi