advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: Boston Bruins – St. Louis Blues klo. 03:00 pe 7.6.2019

Perjantai aamuna Suomen aikaa pelataan Stanley Cup finaalien viides osaottelu Bostonin TD Gardenissa. Ottelusarja on tällä hetkellä kutkuttavassa 2-2 tilanteessa.
At 133/100 a €10 bet would return €23
Boston Bruins – St. Louis Blues
June 07,2019
03:00 AM

Boston on ollut huomattavasti parempi sekä ensimmäisessä että kolmannessa ottelussa, mutta molempien otteluiden jälkeen St. Louis onnistui kokoamaan rivinsä ja voittamaan seuraavan ottelun.

Boston on kotiottelussaan suosikki ja Unibet tarjoaa otteluun kertoimet 2.07 – 3.90 – 3.20.

Loppuuko Bostonilta puolustajat?

Boston Bruins onnistui nappaamaan kotiedun takaisin itselleen kun he voittivat St. Louisissa kolmannen ottelun lukemin 2-7. Kotietu ei ole kuitenkaan tässä vaiheessa niin iso juttu sillä St. Louis on pelannut jo TD Gardenissa ja he myös onnistuivat voittamaan täällä toisen ottelun. He tietävät mikä heitä odottaa tässä hallissa.

Bostonin ongelma tällä hetkellä on puolustuksessa. Tuukka Rask pelaa erinomaisesti ja hän pitää joukkuetta pystyssä, mutta Matt Grzelcykin ja Zdeno Charan loukkaantumiset ovat olleet iso isku heille. Kummankin osallistuminen tähän huipputärkeään vitospeliin on epävarmaa. Erityisesti Charan poissaolo on huono juttu sillä St. Louis on isokokoinen ja fyysinen joukkue ja Chara on yksi harvoista kokonsa puolesta joka on siihen pystynyt vastaamaan.

Rask pelaa huippupudotuspelejä, mutta ei hänkään pysty kaikkia kiekkoja torjumaan, jos puolustus ei tee omaa osaansa.

St. Louis Blues tekee ottelussa vähintään kolme maalia on tarjolla 1.94 kertoimella Nordicbetillä.

Pystyykö Blues pelaamaan kurinalaisesti?

Boston kuritti St. Louisia kolmannessa ottelussa 2-7 ja iso syy tähän oli että Blues otti neljä jäähyä ja Boston rankaisi heitä siitä maalilla jokaisella kerralla. Neljännessä ottelussa Blues otti vain kaksi jäähyä ja ei päästänyt maalia kummassakaan. Samalla myös he lisäsivät fyysisyyttä ja pitivät puolustuksen tiukempana. He pelasisvat kurinalaisempaa peliä.

Silloin kun he pystyvät pelaamaan kurinalaisesti niin Boston on vaikeuksissa, varsinkin kun ”Ison pahan” Bruinsin ”Isot pahat” pelaajat ovat käymässä vähiin. Blues on osoittanut että mitä pidemmällä playoff-sarjat menevät niin sitä paremmin he pelaavat. St. Louisin kova karvauspeli ja fyysisyys alkaa pikkuhiljaa ottamaan mehut vastustajasta.

Tämän takia uskomme veikkausvihjeessämme vieraisiin. Unibet tarjoaa St. Louis Bluesin voitolle 2.33 kertoimen (Moneyline). Boston ei pysty vastaamaan St. Louisin fyysisyyteen ja jos Blues itse pystyy pitämään Bruinsin taitopelaajat kurissa niin he pystyvät hakemaan voiton TD Gardenista.

Aseta Vetosi