advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: St. Louis Blues – Boston Bruins klo. 03:00 ti 4.6.2019

Tiistai aamuna Suomen aikaa pelataan Stanley Cup finaalien neljäs ottelu St. Louisin Enterprise Centerin areenalla. Boston johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1.
At 47/50 a €10 bet would return €19
Boston Bruins – St. Louis Blues
June 04,2019
03:00 AM

Tiistai aamuna Suomen aikaa pelataan Stanley Cup finaalien neljäs ottelu St. Louisin Enterprise Centerin areenalla. Boston johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1.

Boston murskasi St. Louisin kolmannessa ottelussa 2-7 ja he ovat nyt enää kahden voiton päästä Stanley Cupin voitosta. Bostonin ylivoimapeli oli ottelussa täydellistä ja jos Blues haluaa päästä mukaan tähän taisteluun, heidän pitää pysyä poissa rangaistusaitiosta.

Blues jatkaa kuitenkin kotiottelussaan niukkana suosikkina. Unibet tarjoaa otteluun kertoimet 2.48 – 3.85 – 2.6o.

Pystyykö Binnington nousemaan tasolleen?

St. Louis oli ensimmäisessä Stanley Cup finaalissa kotonaan 49 vuoteen täysi statisti. Iso paha Bruins tuli otteluun kovalla sykkeellä ja ratkaisi pelin ylivoima maaleilla. Bluesin tulokasvahti Jordan Binnington on nyt vaikeassa paikassa sillä hänet vaihdettiin pois maalilta viidennen maalin jälkeen. Tämä oli ensimmäinen kerta tämän vuoden pudotuspeleissä jossa näin tapahtui ja mielenkiintoista nähdä miten tämä vaikuttaa hänen pelaamiseen.

Hänet tunnetaan todella rauhallisena vahtina joka pitää St. Louisia pystyssä, mutta nyt upposi pari helppoa maalia ja hän ei vaikuttanut normaalilta itseltään. Kun St. Louisilla on vastassa Tuukka Raskin tasoinen maalivahti niin Binningtonin on parannettava huomattavasti otteitaan tai muuten Bruins vie kannun.

Jos Binnington haparoi jälleen niin Unibetin tarjoama 1.98 kerroin Bostonin vähintään kolmelle maalilla on erinomainen. Jos taas ei niin vähämaalinen ottelu luvassa. Coolbet tarjoaa alle 5.5 maalille 1.70 kertoimen.

Ykkösnyrkki iski ylivoimalla

Bostonin ykkösnyrkki Pasternak – Bergeron – Marchand oli ollut hiljainen kahdessa ensimmäisessä ottelussa, mutta kolmannessa he syttyivät tuleen ampumalla kolme maalia. Boston oli tehnyt hieman muutoksia ylivoimapeliin siirtämällä Bergeronin lähemmäs maalia ja tämä toimi heti Bergeronin ohjaamalla Torey Krugin laukauksen maaliin. Ylivoimapeli oli joukkueella täydellistä sillä he tekivät jokaisella neljällä ylivoimallaan maalin. Bluesin pitää pysyä pois rangaistusaitiosta jos haluavat jotain tästä neljännestä ottelusta.

Boston ei ole kuitenkaan vain ykkösketjun varassa sillä nelosketjun Sean Kuraly iski jälleen maalin. Kuralyn maali tässä ottelussa antaa 4.75 kertoimen (Unibet). Jos ykkösketju jatkaa kovaa menoaan niin Bergeronin maali on jälleen tarjolla hyvällä 2.80 kertoimella.

Boston on ollut kyllä vieraissa niin kova että veikkausvihjeemme tähän otteluun on jälleen Bostonin voitto kertoimella 1.94 (Unibet).

Aseta Vetosi