advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: St. Louis Blues – Boston Bruins klo. 03:00 su 2.6.2019

NHL:n Stanley Cup finaalien kolmannessa ottelussa St. Louisin Enterprise Centerissä kohtaavat Blues ja Boston Bruins. Veikkausvihjeessämme uskomme vierasvoittoon.
At 1/1 a €10 bet would return €20
Boston Bruins – St. Louis Blues
June 02,2019
03:00 AM

Sunnuntai aamuna Suomen aikaa pelataan Stanley Cup finaalien kolmas ottelu St. Louisin Enterprise Centerin areenalla.

Boston hävisi toisen ottelun kotonaan St. Louisille jatkoajalla 2-3 ja menettivät samalla kotiedun. Nyt he yrittävät ponnahtaa heti takaisin Bluesin ensimmäisessä Stanley Cup finaalien kotiottelussa 49 vuoteen. Tilanne paras seitsemästä ottelusarjassa on nyt tasan 1-1.  

Blues on kotiottelussaan niukka suosikki. Unibet tarjoaa otteluun kertoimet 2.43 – 3.90 – 2.63.

Pystyykö Boston hiljentämään kotiyleisön?

St. Louisissa ei ole pelattu finaaleita 49 vuoteen ja koko kaupunki on näistä finaaleista aivan hulluna. Yleisön melu tulee olemaan yksi iso tekijä kolmannessa ottelussa ja se että pystyykö Boston sitä hiljentämään? Blues oli runkosarjassa ihan kelpo kotijoukkue voittaen 41:stä kotiottelustaan 24. Nyt pudotuspeleissä he ovat voittaneet kotiotteluistaan puolet.

Bluesin kymmenestä kotiottelusta pudotuspeleissä kolme on edennyt jatkoajalle. Jos sama jatkuu niin Coolbetin tarjoama tasapelin kerroin 4.00 on houkutteleva.

St. Louis voitti toisen osaottelun fyysisyydellään johon ”Iso ja paha” Bruins ei pystynyt vastaamaan. He veivät pelin nurkkiin ja voittivat siellä kaksinkamppailut. Bruinsille yksi paha menetys oli kun puolustaja Grzelcyk joutui Bluesin sentteri Oskar Sundqvistin taklaamiseksi ja joutui jättämään ottelun pääntärähdyksen vuoksi. Hän on poissa tästä ja mitä luultavimmin myös neljännestä ottelusta.Se on paha menetys joukkueen puolustukselle.

Bluesin yli 2.5 maalista tarjotaan Unibetillä 1.97 kerroin.

Boston voittanut viimeiset neljä vierasottelua

Finaalien toinen ottelu oli Bostonin osalta heidän heikoin pelinsä näissä pudotuspeleissä. Ilman Tuukka Raskin torjuntoja numerot olisivat olleet huomattavasti rumemmat. Vieraissa peli on kuitenkin kulkenut sillä Bruins on voittanut viimeiset neljä vierasotteluaan Carolinaa ja Columbusta vastaan. Pudotuspeleissä kahdeksasta vierasottelusta he ovat hävinneet vain kahdesti. Kerran Torontolle sekä kerran Columbukselle.

Boston ei ole vielä saanut tulitukea näissä finaaleissa ykkösnyrkiltään Marchand – Bergeron – Pastrnak-ketjulta. Tasakentällisillä tämä ketju ei ole vielä tehnyt pistettäkään, mutta se on varmasti vain ajan kysymys. Kahdessa edellisessä vierasottelussa Carolinaa vastaan tämä ketju teki Bostonin kuudesta maalista viisi. Bergeron teki näistä kaksi ja Unibet tarjoaa nyt Bergeronin maalille tässä ottelussa 2.88 kertoimen.

Bostonin vierasvireen takia veikkausvihjeemme tähän otteluun on Bostonin voitto kertoimella 2.00 (Coolbet).

Aseta Vetosi