advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: Pittsburgh Penguins vs Columbus Blue Jackets veikkausvihje 08-03-2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö vetoa NHL:stä! Perjantain vastaisena yönä pingviinit kohtaavat siirtorajalla vahvistuneen Columbuksen. Kumpi nappaa tärkeät pisteet?
Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets
Maaliskuk 08,2019
02:00 AM

Kotoisen Liigan runkosarja alkaa vetämään aivan viimeisiään, mutta NHL:n puolella taistellaan tärkeistä pisteistä vielä yli kymmenen ottelun verran. Perjantain vastaisena yönä Jarmo Kekäläisen pelaajahankinnoilla vahvistunut Columbus Blue Jackets vierailee loukkaantumisista kärsivän Pittsburgh Penguinsin vieraana PPG Paints arenalla. Molemmat seurat keikkuvat Läntisen konferenssin pudotuspeliviivan tuntumassa, kun tällä hetkellä pingiviinit ovat kaksi pistettä edellä ollen viivan yläpuolella. Pittsburgh on ollut viime aikoina hieman paremmassa vireessä, joten sinitakkien pitää parantaa nopeasti mikäli he aikovat mukaan kevään karkeloihin.

Siirry Nordicbetille >> TÄSTÄ

Vedonlyöntiyhtiö Nordicbet näkee ottelun suhteellisen tasaisena 2.25-4.15-2.80 kertoimilla. Myös Unibet on muiden tapaan samoilla linjoilla tarjoten 2.20-4.00-2.85 kertoimia. Onko vieraille tarjottava kerroin pelattavissa, kun otamme huomioon pienoisen motivaatioedun sekä kovat pelaajahankinnat?

Siirry Unibetille >> TÄSTÄ

 

Pingviineiltä puuttuu kaksi kovaa pakkia

Pittsburgh koki kovan menetyksen kriittisellä hetkellä runkosarjan loppusuoralla, kun jokaisella NHL-kaudella puolustajien pistepörssin ja parhaan puolustajan paikasta taisteleva Kris Letang loukkaantui. Letang loukkaantui 23. helmikuuta Philadelphia Flyersia vastaan pelatussa ulkoilmaottelussa ja kärsii nyt ylävartalovammasta. Hän on ollut jo aamujäillä, mutta paluusta ei ole tarkkaa tietoa. Flyers on ollut pingviineille todellinen murheenkryyni, sillä myös suomalaispuolustaja Olli Määttä loukkaantui samaista joukkuetta vastaan helmikuun alkupuolella ja on edelleen lasarettiosastolla.

Sinitakit ja Kekäläisen hankinnat

Sinitakkien ja Jarmo Kekäläisen pelaajahankinnat onnistuivat hyvin, sillä he hankkivat juuri ennen siirtorajan umpeutumista peräti neljä pelaajaa. Hyökkääjät Matt Duchene sekä Ryan Dzingel siirtyivät John Tortorellan alaisuuteen samoin, kuten puolustaja Adam McQuaid ja maalivahti Keith Kinkaid.

Ainoa menetys oli Anthony Duclair, eikä hänen kohdalla voi puhua suuresta menetyksestä. Kaikki kenttäpelaajista on ehtinyt pelaamaan jo uudessa seurassa, mutta vielä ei olla kuitenkaan nähty mitään pisteiden ilotulitusta. Duchene on ehtinyt tekemään seitsemään otteluun 2+1 ja Dzingel viiteen vastaavaan 0+2. Heiltä on kuitenkin lupa odottaa enemmän, joten heräävätkö he perjantaiyönä?

Vedonlyöntiyhtiö Nordicbet näkee ottelun suhteellisen tasaisena 2.25-4.15-2.80 kertoimilla

Aseta Vetosi