advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: Philadelphia Flyers – Edmonton Oilers 02-02-2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö maailman parhaasta kiekkoliiga NHL:stä vetoa! Kaksi NHL:n kärkipään joukkuetta kohtaavat lauantai-illan primeottelussa, kun toisistaan mittaa ottaa Philadelphia Flyers ja Edmonton Oilers kello 20:00 alkaen.
Philadelphia Flyers vs Edmonton Oilers
February 02,2019
08:00 PM

Lauantaina NHL:ssä pelataan yhteensä kymmenen ottelua, joista suomalaisittain eniten kiinnostaa tietenkin Primetime-ottelut. Niitä lauantain tarjonnasta löytyy kahden ottelun verran Montreal Canadiensin ja New Jersey Devilsin sekä Philadelphia Flyersin ja Edmonton Oilersin kohtaamisen muodossa. Nyt tarkasteluun otamme jälkimmäisen heikossa vireessä olevien seurojen kohtaamisen.

 

Molemmat seurat ovat oman konferenssinsa sijoilla 13. ja niin ikään samoilla sijoilla myös divisioonissaan, kun molemmat ovat sijalla 7. Piste-eroa löytyy ainoastaan pisteen verran ja tilastot näyttävät päästettyjen ja tehtyjen maalienkin osalta melkein samaa. Tasaiset joukkueet siis kohtaamassa lauantai-illan ratoksi ainakin jos koko kauden tilastoja katsotaan. On kuitenkin huomionarvoista, että joukkueiden viime aikaiset otteet osoittavat aivan eri suuntiin. Philadelphia on viiden ottelun voittoputkessa 20:llä tehdyllä ja 10:llä päästetyllä maalila, kun Edmontonilla on heikompi jakso kolmen ottelun tappioputken ja pakkasella olevan maalieron muodossa.

Viimeaikaiset otteet eivät ole jääneet vedonlyöntiyhtiöiltä huomaamatta, kun esimerkiksi Nordicbetin tarjoamat kertoimet (1.88-4.10-3.75) povaavat parempi vireisen kotijoukkueen voittoa. Unibetin tarjoamat kertoimet (1.88-4.10-3.75) ovat kirjoitushetkellä täsmälleen samat. Me emme allekirjoita tasoeron olevan näin suuri, joten lähdemmekin hakemaan pientä yllätystä.

 

Philadelphialla vahva jakso

Philadelphia Flyers on NHL:n kuntopuntarin ykkönen viidellä perättäisellä voitolla. Lauantain kotiotteluun lähdettäessä heillä on allaan myös neljän ottelun kotivoittoputki, jossa toiseksi on jäänyt Winnipeg Jets, Boston Bruins, Minnesota Wilds sekä Dallas Stars. Molemmat kokeneemmat vahdit Michal Neuvirth ja Brian Elliot ovat olleet loukkaantuneena, mutta Anthony Stolarz sekä Carter Hart ovat pystyneet torjumaan joukkueelle voittoja varsin hyvällä tahdilla. Puolustuksesta puuttuu erittäin tärkeä palanen, kun Shayne Gostisbehere on lasarettiosastolla alavartalovamman vuoksi. Tämän lisäksi puolustuksesta puuttuu nuori Samuel Morin rikkinäisen polven vuoksi.

Kuluvalle kaudelle uuden maskotin Grittyn saanut seura onkin pelannut poissaoloihin ja rosteriin nähden ”liian” hyvää peliä. Kyseessä ei ole kuitenkaan vahvimpaa mahdollista puolustusta eikä vaarallisinta hyökkäystä NHL-tasolla omaava joukkue. Viiteen viimeiseen voitettuun peliin sisältyy 20 maalia joista ainoastaan kaksi on syntynyt ylivoimalla.

 

Edmonton on McDavidin varassa

Öljymiehien viime aikainen tekeminen on aivan päin vastaista kuin Flyersin. Kuntopuntarin viimeinen joukkue on hävinnyt Detroitille, Flamesille sekä Hurricanesille vaikka he ovat tehneet kahdeksan maalia. Omissa soi liikaa, joten paha on voittaa. Jos Flyers on mielestämme pelannyt yli oman tason, niin Oilers on tältäkin osin lähes ääripäässä. Oilers ei ole viime aikaisten otteiden tasolla pidemällä juoksulla, vaikkakin he ovat liikaa supernuorukaisen Connor McDavidin varassa.  Hänkään ei ole viime otteluissa yltänyt parhaaseen, mutta kaikkihan me tiedämme, että McJesuksen heikko vire ei kauaa kestä. Pian näemme lähes varmuudella tuttua upeaa tekemistä.

Edmonton Oilersin ylivoima on melkein 10% Flyersia vahvempaa, vaikkei se viimeaikoina olekaan toiminut totuttuun tapaan. Drasaitlin, Nugent-Hopkinsin, Kassianin ja McDavidin johdolla ylivoima alkaa toimimaan lauantaina ja Mikko Koskinen torjuu voiton vieraille!

 

Edmonton Oilers palaa kurssilleen Mikko Koskisen tuomalla maalivahtiedulla ja Flyersin ylivire ottaa laskusuunnan.

Vedonlyöntiyhtiö Nordicbet ei usko Chicagon pysyvän kiinni voitonkannassa kertoimilla 2.55-4.15-2-39.

Aseta Vetosi