advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: New York Islanders – Carolina Hurricanes su 28.4.2019 klo 22:00

NHL:n sunnuntain prime timessa kohtaavat Islanders ja Hurricanes. Veikkausvihjeemme perustuu joukkueiden tasaisuuteen ja tiukkaan puolustuspeliin.
At 37/50 a €10 bet would return €17
New York Islanders – Carolina Hurricanes
April 28,2019
10:00 PM

Sunnuntai-illalla Suomen aikaa käydään Metropolitan divisioonan finaalisarjan toinen ottelu New York Islandersin ja Carolina Hurricanesin välillä. Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja kumppanit tekivät joukkueiden ensimmäisessä ottelussa ryöstön ottamalla Jordan Staalin jatkoaika osumalla 0-1 voiton.

Carolinalla hieman jalka painoi rankan Washington sarjan jälkeen joten nyt markkinat uskovat että Islanders tasoittaa voitot. (Kertoimet Nordicbet 1.74 – 2.18)

Joukkueet isolla J:llä

Kun Barry Trotz tuli ”Saarelaisten” peräsimeen niin hän painotti pelaamista joukkueena. Tavaresin lähdön jälkeen joukkueesta puuttuivat tähtipelaajat joten oli helppo siirtää keskittyminen yksilöpelaajista joukkuepelaamiseen. Tämä sama oli toiminut Trotzilla Nashvillessa ja viime kaudella Washingtonissa, joka lopulta johti Stanley Cup voittoon.

Carolina pelaa aivan samanlaisesti, mutta heillä oli hieman parempi rosteri kasassa kuin Islandersilla. Canesin maalinteko tökki alkukaudella, mutta tammikuun jälkeen siitä on tullut joukkueen selkein vahvuus.

Koska molemmat joukkueet pelaavat kurinalaisesti joukkueena niin ottelusarjassa tuskin nähdään montaa runsasmaalista ottelua. Islandersin peli perustuu tiiviiseen puolustamiseen ja sitkeään taisteluun jonka tavoite on puuduttaa vastustaja.

Ottelusta odotetaan vähämaalista ja Nordicbet tarjoaa alle 4.5 maalista 2.70 kertoimen.

Maalivahdit ovat isossa roolissa

Ensimmäisessä ottelussa maalivahdit olivat isossa roolissa ja se tuskin tulee muuttumaan nytkään. Islandersin Robin Lehner on ollut koko kauden kovassa iskussa ja on ehdolla Vezina palkinnon saajaksi. Ennakkoon hänen odotettiin olevan parempi kuin vastapuolen Mrazek, mutta niin vain Mrazekin hanska toi Carolinalle voiton ensimmäisessä ottelussa.

Carolinan hyökkäyspeli on kotijoukkuetta parempi, mutta Washingtonia vastaan käyty seitsemän ottelun sarja painoi vielä pelaajien jaloissa. Tämä johti siihen että Islanders hallitsi kiekkoa enemmän. Tämän odotetaan kuitenkin muuttuvan jatkossa kun Canes saa pelin päälle ja se tarkoittaa Lehnerille hieman suurempaa iltapuuhdetta kuin Mrazekille.

Markkinat uskovat että Islanders nousee suuremman levon takia voittoon tässä toisessa ottelussa, mutta vaikka Carolina pelasi seitsemän ottelua Washingtonia vastaan niin silti he olivat joukkueena paljon parempia. Joukkue pystyi luomaan runsaasti vaarallisia laukauksia ja tekemään niistä maaleja. Tammikuu 1. jälkeen vain Tampa Bay on onnistunut tekemään enemmän maaleja kun Canes. Jos he saavat vielä ylivoimapelin toimimaan niin he voivat hyvinkin olla se idän joukkue joka pelaa Stanley Cup finaaleissa.

Pitää myös muistaa että tämä ottelusarja on siirtynyt Barclays areenalle Brooklyniin joka ei ole samanlainen hornanpesä kuin ”saarelaisten” entinen Colosseum jossa he pelasivat Pittsburghia vastaan Metropolitanin semifinaaleissa.

Tämän takia vaaka tässä ottelussa kallistuu vieraille. Hurricanesia voi pelata Moneyline muodossa Nordicbetillä kertoimella 2.18.

Carolinalla hieman jalka painoi rankan Washington sarjan jälkeen joten nyt markkinat uskovat että Islanders tasoittaa voitot. (Kertoimet Nordicbet 1.74 – 2.18)

Aseta Vetosi