advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: Edmonton Oilers vs New York Islanders veikkausvihje 22-02-2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta kiekkosarja NHL:stä! Perjantaiyönä Metropolitan divisioonan ykkönen New York Islanders vierailee yhden NHL:n heikoimman joukkueen Edmonton Oilersin kotiluolassa.
Edmonton Oilers vs New York Islanders
February 22,2019
04:00 AM

Läntisen konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla 54. pisteellä oleva Edmonton Oilers saa vieraakseen Itäisen konferenssin kolmantena majailevan New York Islandersin. Islanders haluaa vakauttaa asemia pudotuspelejä ajatellen ja tavoittelee tietenkin mahdollisimman korkeaa paikkaa sarjataulukosta ansaitakseen kotiedun pudotuspeleihin. Boston Bruins on edellä vain kahden pisteen verran, joten motivaatiota löytyy Isles leiristä. Teoriassa Edmontonilla on mahdollisuudet pleijareihin, mutta fakta on se, että joukkue on antanut kaikkensa eikä heitä nähdä kevään karkeloissa.

Siirry Nordicbetille >> TÄSTÄ

Vedonlyöntiyhtiö Nordicbet tarjoaa parhainta kerrointa (2.75-4.10-2.30) niille, jotka uskovat kotijoukkueen voittoon. Unibetilta saa puolestaan parasta vieraskerrointa (2.63-4.00-2.35). Joukkueet kohtasivat sunnuntaina ja Islanders oli parempi lukemin 5-2. Kumpi voittaa perjantaina?

Siirry Unibetille >> TÄSTÄ

 

Edmonton ja McDavid

Viiden ottelun kuntopuntarissa öljymiehet ovat NHL:n pohjimmaisia nollalla voitolla ja surkealla maalierolla 8 tehtyä ja 19 päästettyä. Tilanne ei muutu vaikka tarkastelemme joukkueen otteita pidemmällä aikavälillä, sillä joukkue on voittanut varsinaisella peliajalla 20. viimeisestä ottelusta ainoastaan neljä ja hävinnyt peräti 11. Maaliero samansuuntainen 54 tehtyä ja 72 päästettyä. Tekeminen on ollut läpikauden saman tasoista eikä muutosta ole näkyvissä.

Olemme tottuneet näkemään, että Connor McDavid ratkoo pelejä parhaana päivänä joukkueelleen itsekseen, mutta ei yksi mies joukkuetta voittavaksi saa. McJesuksen ruuti on ollut viimeaikoina kuivempaa, sillä punalamppu on syttynyt viimeksi yli kaksi viikkoa sitten. Syöttöpisteitä supertähti on jakanut entiseen tapaan, mutta se ei ole auttanut hätätilassa olevaa joukkuetta voittoon.

Islandersin on päästänyt vähiten maaleja koko sarjasta

Edmontonin maalinteko-ongelmat eivät helpota perjantaina, kun vastassa on NHL:n paras puolustus liekeissä olevine maalivahteineen. Islanders on päästänyt viidessä viimeisessä ainoastaan yhdeksän maalia johon sisältyy yksi nollapeli Columbus Blue Jacketsia vastaan.

Islandersilla on positiivinen ongelma, kun molemmat maalivahdit ovat uskomattomassa liekissä. Robin Lehneriä ja Tomas Greissiä on peluutettu tasaisesti ja molemmat ovat napaneet voittoja lähes samalla prosentilla. Torjuntaprosentti molemmilla vahdeilla 93.0, jolla he ovat NHL:n TOP3:ssa. Päästettyjen maalien keskiarvolla mitattuna he ovat NHL:n #1 ja #1, kun Lehnerin lukema on 2.08 ja Greissin 2.20 päästettyä/ottelu.

 

Pikafaktat ennen vetoja

  • Joukkueet kohtasivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella sunnuntaina
  •  Islanders oli parempi lukemin 5-2
  • Anders Lee ollut tehokas keskinäisissä ja viime aikoina

Islanders jatkaa Edmontonin ahdinkoa ja vieraskerroin 2.65 on erittäin maistuva! Leen ja Drasaitlen maalit mahdollisia.

Vedonlyöntiyhtiö Nordicbet tarjoaa parhainta kerrointa (2.75-4.10-2.30) niille, jotka uskovat kotijoukkueen voittoon.

Aseta Vetosi