advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: Columbus Blue Jackets – Tampa Bay Lightning veikkausvihje 17-04-2019

Columbus Blue Jackets on tekemässä seurahistoriaa ja yhden tämän NHL-kauden suurimmista sensaatioista tiputtamalla Tampa Bay Lightning jatkosta. Lue otteluennakko ja betsaa huippu jännittävästä matsista!
At 39/20 a €10 bet would return €30
Columbus Blue Jackets – Tampa Bay Lightning
April 17,2019
2:00 AM

Tampa Bay Lightning dominoi 82. ottelun mittaista NHL:n runkosarjaa ja joukkue lähti todella suurena ennakkosuosikkina Stanley Cup pudotuspeleihin. Joukkueen mestaruudelle tarjottiin pienimmillään eri vedonlyöntisivujen toimesta noin 3.00 kerrointa. Pudotuspelejä on nyt takana kolme ottelua ja Tampa Bayn mestaruuskerroin on noussut peräti 16.00. Salamapaidat ovat ilmeisesti unohtaneet, miten peliä nimeltä jääkiekko pelataan runkosarjan jälkeen. Tampa Bayn vastustajaksi pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle osui siirtoikkunan umpeutuessa isoja hankintoja tehnyt Columbus Blue Jackets. Jarmo Kekäläisen manageroimalle nipulle tarjottiin pleijarien alussa mestaruutta kertoimella 28.00, nyt luku on enää 9.00. Osasitko sinä aavistaa oikeaan aikaan sinitakkien mahdollisen mestaruusvireen?

 

Vieläkö Tampa Bay nousee?

Tampa Bay Lightning on tosiaan kaivanut melkoisen kuopan itselleen. President`s Trophyn voittaja on tällä hetkellä ottelusarjassa Columbus Blue Jacketsia vastaan 3 – 0 tappiolla ja joukkueen supertähti Nikita Kucherov kärsii vielä kaksi ottelua pelikieltoa taklattuaan venäläistä paineistanutta Markus Nutivaaraa sääntöjen vastaisesti. Kaiken lisäksi Victor Hedman, yksi joukkueen tärkeimmistä puolustajista, on sairastuvalla. Urheilussa on kuitenkin niin kovin usein nähty tilanteita, joissa joukkue joka on selkä seinää vasten ja tappiolla yltää juuri silloin parhaimpaansa ja nappaa sen kuuluisan momentumin itselleen. Joku saattaa vielä muistaa miten Columbus oli tekemässä viime keväänäkin sensaatiota, kun joukkue johti pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella jo 2 – 0 ottelusarjaa Washington Capitalsia vastaan. Mitä sitten tapahtuikaan ja mikä joukkue nosteli lopuksi kannua? Kerroin Tampa Bayn jatkoon menolle otteluparista on tällä hetkellä peliyhtiö Unibetilla tasan 6.00.

 

Columbus Blue Jacketsilla mahdollisuus tehdä historiaa

Columbus Blue Jackets ei ole vielä koskaan seurahistoriansa aikana voittanut pudotuspelisarjaa. Joukkue on ollut mukana NHL-sirkuksessa kaudesta 2000/01 alkaen. Tänä aikana Sinitakit ovat olleet ennen tätä kautta neljästi mukana pudotuspeleissä ja saavuttanut vain 5 voittoa. Joukkueessa, kaupungissa ja faneissa onkin tällä hetkellä melkoinen hurmos sekä euforia päällä. Mikä mahtavinta Columbuksen kannalta niin joukkue pääsee hakemaan historiallista pudotuspelisarjan voittoa oman kotiyleisön edessä. Ratkaiseeko katsomosta ponnistava kuudes kenttäpelaaja ottelun Columbukselle? Me lähdemme tiistain ja keskiviikon välisenä yönä rohkeasti siitä olettamuksesta, että Columbus harjaa ottelun nimiinsä varsinaisella peliajalla ja etenee jatkoon suoraan otteluvoitoin 4 – 0. Unibet tarjoaa Columbuksen voitolle kertoimen 2.95. Maalivahti Sergei Bobrovsky pitää vaikka päällä seisoen huolta siitä että voitto jää kotikaukaloon. Venäläisvahti on tällä hetkellä KUUMA.

Unibet tarjoaa Columbuksen voitolle kertoimen 2.95

Aseta Vetosi