advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: Columbus Blue Jackets - Montreal Canadiens veikkausvihje 29-03-2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö NHL-ottelusta vetoa! Montreal Canadiens vierailee Columbus Blue Jacketsin kotihallissa Nationwide Arenalla perjantaiyönä. Kuinka ottelussa käy?
Columbus Blue Jackets - Montreal Canadiens
Maaliskuk 29,2019
01:00 AM

Perjantaiyön NHL-kierroksella kohtaavat kaksi kipeästi pisteitä tarvitsevaa joukkuetta, kun kotijoukkue Columbus Blue Jackets on tällä hetkellä Metropolitan divisioonassa sijalla viisi, kun edellä pudotuspeliviivan päällä oleva Carolina Hurricanes on kolme pistettä edellä. Vierasjoukkue Montreal Canadiensilla on hieman parempi tilanne, sillä he ovat viivan paremmalla puolella Atlantin divisioonan sijalla neljä. Takana oleva Florida Panthers on 12. pisteen päässä, joten viiden jäljellä olevan ottelun aikana Florida ei voi tulla ohi, mutta Montrealin panokset ovat paremman sijoituksen saaminen ja Toronto Maple Leafsin saavuttaminen.

Siirry Nordicbetille >> TÄSTÄ

Vedonlyöntiyhtiöt tiedostavat ennakkoasetelmat ja tarjoavat kotijoukkueelle ennakkosuosikin viittaa. Nordibetin kertoimet otteluun 2.15-4.00-2.95 ovat samaa linjaa kuin Betsafin 2.17-4.10-2.95. Tässä ottelussa maalimäärä vedoissa on pelattavia kohteita.

Siirry Betsafille >> TÄSTÄ

Sinitakit ovat kotivireessä

Columbuksen suomalais-GM Jarmo Kekäläinen teki onnistuneita pelaajahankintoja siirtorajan kynnyksellä hankkimalla hyökkääjät Matt Duchenen sekä Ryan Dzingelin sekä puolustaja Adam McQuaidin ja maalivahti Keith Kinkaidin. Kyseiset pelaajat ovat päässeet vauhtiin uudessa seurassaan ja koko joukkueen peli on kulkenut etenkin kotona toivottuun tyyliin. Viisi edellistä kotiottelua on tuonut neljä suoraa voittoa maalierolla 20:10. Neljään perättäiseen kotivoittoon mahtuu kovia päänahkoja kuten 3-0 voitto Carolina Hurricanesista,  4-0 voitto New York Islandersista sekä 7-4 maali-iloittelu Itäisen konferenssin kakkosta Boston Bruinsia vastaan. Juurikin Dzingel sekä Duchene ovat onnistuneet maalien ja pisteiden teossa viime aikaisissa kotiotteluissa.

Montreal on idän kuumin

Montreal Canadiens on varmistanut pudotuspelipaikkansa huimalla vireellään. Viisi edellistä ottelua on tuonut joukkueen laariin yhtä pistettä vaille täydet neljän voiton ja yhden jatkoaikatappion muodossa. Jos Columbus on voittanut suurinumeroisesti kotonaan, niin ei Montrealikaan maalinteko-ongelmista tällä hetkellä kärsi. Florida Panthers kaatui keskiviikko yönä lukemin 6-1, kun Tomar Tatar maalasi kahdesti ja myös Artturi Lehkonen onnistui maalinteossa. Islanders tuntuu olevan todellinen 4-0 pelien automaatti, sillä myös Montreal voitti saarelaiset kotonaan samoin lukemin kuin sinitakit. Tatar, Lehkonen ja Joel Armia ovat eittämättä Habsien kuumimmat tällä hetkellä. Onnistuvatko he perjantaiyönä?

Sinitakit voittavat vähämaalisen ottelun?

Historiankirjat puoltavat näiden kahden seuran keskinäisten otteluiden vähämaalisuutta, jolle Nordicbet tarjoaakin mukavia kertoimia. Alle 5.5 maalia saa 1.98 kerrointa joka riittää peleille mainiosti. Lehkosen maalintekoon tarjottava 4.25 kerroin tuo mukavan jännityksen viikonloppua odotellessa!

 

Vedonlyöntiyhtiöt tiedostavat ennakkoasetelmat ja tarjoavat kotijoukkueelle ennakkosuosikin viittaa. Nordibetin kertoimet otteluun 2.15-4.00-2.95 kertoimia.

Aseta Vetosi