advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: Columbus Blue Jackets – Boston Bruins veikkausvihje 03-04-2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö NHL-ottelusta vetoa! Pudotuspelipaikan varmistanut Boston Bruins vierailee viivalla keikkuvan Columbus Blue Jacketsin kotihallissa Nationwide Arenalla keskiviikkoyönä. Nappaako Columbus tarvittavat pisteet?
Columbus Blue Jackets - Boston Bruins
April 03,2019
1:00 AM

NHL-kauden runkosarjan viimeinen viikko on alkamassa ja joukkueilla riittää reilusti taisteltavaa pudotuspelipaikkojen osalta. Keskiviikkoyön otteluparista Boston Bruins on varmistanut paikkansa kevään tosipeleissä ollen itäisen konferenssin kakkossijalla 102 pisteellä. Columbus Blue Jacketsin osalta tilanne on kinkkisempi, sillä idän pudotuspeliviiva on todella tiukka tällä hetkellä. Montreal Canadiens, Carolina Hurricanes sekä Columbus Blue Jackets mahtuvat kaikki kahden pisteen sisälle toisistaan. Columbus on tällä hetkellä viivan paremmalla puolella, mutta se ei anna syytä lepäilylle, vaan nyt pitää painaa runkosarja loppuun täydellä höngällä.

Siirry Nordicbetille >> TÄSTÄ

Vedonlyöntiyhtiöt antavat painoarvoa tämän hetken sijoituksille, eikä motivaatioetuja ole huomioitu, kun Nordicbet tarjoaa 2.50-4.15-2.45 kertoimia. Myös Betsafe on Bostonin kannalla 2.48-4.15-2.45 kertoimilla. Kelpaako kotijoukkueen kerroin sinun lapullesi?

Siirry Betsafille >> TÄSTÄ

Sinitakit ovat huimassa vireessä

Jarmo Kekäläisen pelaajahankinnat siirtorajan kynnyksellä osuivat nappiin ja joukkueen huima vire jatkuu jatkumistaan. Columbus on koko NHL:n kuntopuntarin ykkössijalla, kun viisi edellistä ottelua on tuottanut viisi suoraa voittoa hurjalla 24:4 maalierolla. He ovat huiman vireensä ansiosta selvittäneet tiensä itäisen konferenssin pudotuspeliviivan paremmalle puolelle ohi Hurricanesin sekä Montrealin. Sinitakit ovat myös hurjassa kotivireessä, sillä he ovat hävinneet viimeksi helmikuun alussa kotiluolassaan. Columbus nappasi tärkeän päänahan pudotuspeli taisteluparista Montrealista voittamalla heidät kotonaan lukemin 6-2. Kyseinen voitto antaa varmasti joukkueelle virtaa ja uskoa paikan säilyttämiseen.

Boston on pudotuspelipaikkansa varmistanut

Itäisen konferenssin ja samalla koko NHL:n kakkossijaa pitävä Boston Bruins on pelannut väkivahvan kauden ja on onnistunut pitämään Washington Capitalsin sekä New York Islandersin takanaan. Viime aikaiset otteet ovat kuitenkin ailahdelleet hieman, joka saattaa johtua jo varmistuneesta pudotuspelipaikasta. Edellä mainituilla kintereillä olevilla joukkueilla on vielä mahdollisuus ohittaa Boston ja napata kotietu pudotuspeleihin. Boston näyttää kuitenkin himmailevan loppua kohden, joten kotijoukkueella on mahdollisuutensa.

Pikafaktat ennen vetoja

  • Kohtaaminen on joukkueiden kolmas kuluvalla kaudella
  • Columbus voittanut kotiottelun 7-4
  • Duchene, Marchand sekä Bergeron maalanneet molemmissa otteluissa

 

Boston näyttää asettaneensa koneet tyhjäkäynnille tosipelejä odotellessa, joten keskiviikkoyönä kotijoukkueella on saumansa napata tärkeät pisteet. Keskinäisissä tehokkaat Duchene, Marchand sekä Bergeron maalintekijälapuille.

Vedonlyöntiyhtiöt antavat painoarvoa tämän hetken sijoituksille, eikä motivaatioetuja ole huomioitu, kun Nordicbet tarjoaa 2.50-4.15-2.45 kertoimia.

Aseta Vetosi