advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: Colorado Avalanche vs Vegas Golden Knights veikkausvihje 19-02-2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta kiekkosarja NHL:stä! Tiistaiyönä näemme kahden värikkään seuran kohtaamisen, kun Vegas Golden Knights saapuu Colorado Avalanchen vieraaksi Pepsi Centerille.
Colorado Avalanche vs Vegas Golden Knights
February 19,2019
04:00 AM

Molempien seurojen tilanteet ovat hyvin samantapaisi, sillä molemmat tarvitsevat kipeästi pisteitä runkosarjan loppusuoran ollessa jo käynnissä. Colorado Avalanche on Keskisen divisioonan sijalla kuusi kolmen pisteen päässä pudotuspeliviivan yläpuolella olevasta Minnesota Wildsista. Vegas Golden Knights on päässyt viivan paremmalle puolelle, mutta Tyynenmeren divisioonnassakin kaikki on vielä auki, vaikka piste-erot ovatkin Keskistä suuremmat.

Siirry Nordicbetille >> TÄSTÄ

Kummankaan seuran viimeaikaiset otteet eivät ole helpottaneet taistelua pudotuspelipaikan saavuttamisesta, sillä viimeisestä kymmenestä pelistä Colorado on voittanut ainoastaan yhden ja Vegas kolme. Tiistaiyönä näemme siis kahden heikossa vireessä olevan kohtaamisen, mutta vauhtia ottelussa tulee varmasti olemaan. Vedonlyöntiyhtiöt Nordicbet ja Rizk näkevät ottelun tasaisena, sillä molemmat tarjoavat 2.50-4.05-2.45 kertoimia.

Colorado

Colorado on kuuden ottelun kotitappioputkessa tiistaiyön otteluun lähdettäessä. Colorado on onnistunut voittamaan viimeksi kotonaan kuukausi sitten siellä vierailleen Los Angeles Kingsin lukemin 7-1. Tämän jälkeen kotona on ollut kuivempaa, josta kertoo myös maaliero 9 tehtyä ja 28 päästettyä maalia. Colorado sai perjantaina helpottavan vierasvoiton 1-4 voiton Winnipeg Jetsiltä, mutta heti lauantai-iltana he kärsivät kotitappion St.Louis Bluesin toimesta lukemin 0-3.

Pitkän loukkaantumisesta johtuneen poissaolon jälkeen tammikuussa jäälle päässyt Mark Barberio joutui jälleen pettymään tammikuun lopulla saadessaan päävamman. Muita tärkeitä poissaoloja seuralla ei tällä hetkellä ole.

Coloradon sisäisen pistepörssin kärkikolmikko Gabriel Landeskog, Nathan MacKinnon ja ja sisäisen pörssin ykkönen Mikko Rantanen tehtaili perjantaina näyttävän maalin ja tehoketjulta odotetaan tietenkin samanlaisia esityksiä myös tiistaiyönä. Maalillaan kapteeni Landeskog rikkoi oman yhden kauden maaliennätyksensä. Pystyykö kapteeni parantamaan ennätystään tiistaina ja auttamaan joukkuettaan saavuttamaan tarvitsemansa kotivoiton?

 

Vegas edelleen ilman Haulaa

Erik Haula kannettiin paareilla jäältä marraskuun 7. päivä, kun Patrick Marleau taklasi häntä. Haulan oikea polvi leikattiin pari viikkoa tapahtuman jälkeen ja suomalainen on edelleen poissa jäältä. Viime kaudella pirteästi Vegasin riveissä pelanneen Haulan paluusta ei ole tietoa, mutta toivottavasti hän pelaa vielä jäälle tämän kauden aikana.

NHL:n tuoreimman laajennusjoukkueen kymmenen edellistä ottelua ovat tuottaneet ainostaan kaksi suoraa- ja yhden jatkoaikavoiton. Tällä menolla Vegasin pudotuspelihaaveet ovat liusumassa käsistä, joten parantaa pitäisi ja nopeasti. Vegasin erikoistilannepelaamisessa on huomiotavaa se, että he ovat NHL:n viidenneksi paras alivoimajoukkue, mutta ylivoima on vasta sijalla 20. Erik Haulan puuttuminen kokoonpanosta on todella suuri aukko ylivoimaan. Vegasin selkeä ykkösvahti Marc-Andre Fleury on pelannut eniten koko NHL:stä ja siihen nähden 90.8 torjuntaprosentti ja 2.61 päästettyjen maalien keskiarvo ovat kovia lukemia.

Pikafaktat ennen vetoja

  • Seurat ovat kohdanneet historian aikana kuusi kertaa
  • Colorado ei ole onnistunut ikinä voittamaan Vegasia kotonaan varsinaisella peliajalla
  • Rantanen ei ole onnistunut kertaakaan maalinteossa Vegasia vastaan

Coloradon heikko kotivire saa jatkoa ja Vegas Golden Knights nappaa tästä ottelusta voiton. Ottelu haiskahtaa nopeatempoiselta, joten over-vedot ovat osuvia.

Vedonlyöntiyhtiöt Nordicbet ja Betsson näkevät ottelun tasaisena, sillä molemmat tarjoavat 2.50-4.05-2.45 kertoimia.

Aseta Vetosi