advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: Chicago Blackhawks – New York Islanders veikkausvihje 23-01-2019

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta kiekkosarja NHL:stä! Tappioputkensa katkaissut Chicago Blackhawks saa vieraakseen Metropolitan divisioonan ykkösjoukkueen New York Islandersin.
Chicago Blackhawks vs New York Islanders
Tammikuu 23,2019
01:30 AM

Keskisen divisioonan viimeinen ja samalla NHL:ssä vähiten pisteitä yhdessä New Jersey Devilsin ja Detroit Red Wingsin kanssa tehnyt Chicago Blackhawks sai viiden ottelun tappioputkensa poikki sunnuntai-illan primetime ottelussa Washington Capitalsin kustannuksella. Keskiviikko yönä Chicagoa mitataan todenteolla, kun United Centerille vierailemaan saapuu viiden ottelun voittoputkessa viilettävä Leo Komarovin New York Islanders.

Vedonlyöntiyhtiö Nordicbet ei usko Chicagon pysyvän kiinni voitonkannassa kertoimilla 2.55-4.15-2-39. Unibetin kertoimet (2.70-4.10-2.35) osoittavat samaa. Chicagon maalinteko-ongelmat saattoivat unohtua kahdeksan tehdyn maalin jälkeen, mutta nyt vastassa on NHL:n kuumin puolustus. Kumpi vetää pidemmän korren?

Chicagon kuluva kausi on surullista seurattavaa

Chicago Blackhawks ollaan totuttu näkemään NHL:n kärkikastissa, mutta kuluvalla kaudella intiaanit eivät ole päässeet odotettuun lentoon. Marraskuussa Joel Quennevillen korvannut Jeremy Colliton ei ole vakuuttanut penkin takana ja joukkue tuntuu pelaavan hieman kurittomasti. Intiaanilauma on päästänyt 50 ottelussa eniten maaleja koko NHL:stä, kun he ovat saaneet kerätä kiekon maalistaan peräti 188 kertaa. Maalintekokaan ei ole onnistunut totuttuun tapaan, sillä myös maaliero -34 on sarjan heikoin.

https://twitter.com/NHLBlackhawks/status/1087120342177509376

Sunnuntain Washington voitto teki Chicagolle varmasti hyvää. Omissa soi viisi kertaa, mutta jääkiekossahan voittaa se kumpi tekee enemmän maaleja. Patrick Kane ja kapteeni Jonathan Toews säestivät joukkuettaan voittoon tehtailemalla yhteensä uskomattomat kymmenen tehopistettä! Toews maalasi hattutempun ja antoi kaksi syöttöä, kun Kanen lavasta maaliin meni kaksi ja tämän päälle kolme syöttöä. Islandersilla tulee olemaan vaikeuksia pitää tämä kaksikko kurissa.

 

Islandersin puolustus on raudanluja

Metropolitan divisioonan piikkipaikkaa pitävä ja itäisen konferenssin kuntopuntarin ykkönen on todella kovassa tikissä tällä hetkellä. Tämä toinen hieman pienemmälle huomiolle jäävä New Yorkin seuroista on päästänyt kuluvan kauden peleissään ainoastaan 119 maalia, mikä tarkoittaa 2.27 päästetyn maalinkeskiarvoa. Lukema on todella kova ja se kertoo Islandersin pelaavan todella tiiviinä ja puolustavana viisikkona. Puolustajista Johnny Boychuck ja Nick Leddy näyttävät todella kurinalaista ja tarkkaa puolustuspelaamista muille pakeille. Maalivahtikaksikko Thomas Greiss ja Robin Lehner ovat esittäneet varmoja otteita läpi kauden, mutta etenkin viisi viimeisintä ottelua ovat olleet maalivahtien juhlaa. Greissin torjuntaprosentti on 98.3 ja Lehnerin vastaava 97.0. Chicagolla on kova työ saada kiekkoja näiden miesten taakse.

Pikafaktat ennen vetoja

  • Chicago on tehnyt viiteen viime otteluun toiseksi eniten maaleja 22 osumalla…
  • …mutta he ovat päästäneet viiteen viime otteluun eniten maaleja 23 takaiskulla
  • Islanders on päästänyt viiteen viime otteluun ainoastaan kolme maalia?!
  • Viimeisin keskinäinen päättyi tasapeliin tammikuussa

Chicago sai hyökkäyksensä toimimaan, mutta kivikova Islanders puolustus tulee pysäyttämään sen. Islanders voittaa vähämaalisen ottelun 1-2.

Vedonlyöntiyhtiö Nordicbet ei usko Chicagon pysyvän kiinni voitonkannassa kertoimilla 2.55-4.15-2-39.

Aseta Vetosi