advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: Boston Bruins – Toronto Maple Leafs 24.04.2019 Klo 04.00

Bostonilla ja Torontolla edessä legendaarinen game seven. Kumpi vetää pidemmän korren ja haetaanko ratkaisua vielä varsinaisen peliajan jälkeen? Entä mitä tekee Brad Marchand?
At 19/20 a €10 bet would return €20
Boston Bruins – Toronto Maple Leafs
April 24,2019
4:00 AM

Boston Bruinsin ja Toronto Maple Leafsin välinen Stanley Cup pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusarja saa huipennuksensa ensi yönä, kun joukkueet kohtaavat siinä kuuluissa game sevenissä Bostonin TD Gardenissa. Nyt kliimaksina näkevänsä ottelusarja on ollut kuuma, jännittävä ja tasainen. Mikä hienointa, ottelusarjassa on ei ole nähty tähän mennessä kummaltakaan joukkueelta kahta peräkkäistä voittoa vaan tilanteeseen 3 – 3 on edetty tasatahtiin.

Toronto Maple Leafsin vuoro voittaa?

Ensimmäisen voiton nappasi Toronto, seuraavan Boston ja niin edelleen. Torontolla oli edellisessä ottelussa kotiyleisön edessä katkon paikka mutta Boston raapi vieraista 2 – 4 voiton ja venytti ratkaisua. Tasaisen vauhdin taulukon mukaan nyt on Toronton vuoro voittaa? Vierasjoukkueelle tarjotaan otteluun kuitenkin Bostonia suurempia kertoimia, esimerkiksi peliyhtiö Unibet tarjoaa Maple Leafsin voitolle kertoimen 2.95. Boston oli kuitenkin edellisessä ottelussa kaikin mittarein parempi kuin Toronto. Bruins muun muassa laukoi ottelussa peräti 41 kertaa. Toronton maalivahti Frederik Andersen oli kuitenkin kovassa iskussa ja otti muutamia aivan maagisia pelastuksia. Jos tanskalainen lyö ensi yönä luukut vähintään yhtä hyvin, ellei paremminkin kiinni Torontolla on hyvät mahdollisuudet voittoon. Tämä voi hyvinkin tarkoittaa myös alle 5.5 maalin peliä jolle saa NordicBetilta kertoimen 1.95.

Boston Bruinsilla kokemusta kovista paikoista

Boston Bruins lähti Stanley Cup pudotuspeleihin oman konferenssinsa kakkosjoukkueena Tampa Bay Lightning perässä. Boston oli lähtökohtaisesti selkeä ennakkosuosikki ottelusarjaan ja Tampan tiputtua joukkueen kertoimet Stanley Cup mestaruudelle pienenivät entisestään. Nuori ja nälkäinen Maple Leafs ryhmä on kuitenkin laittanut Tuukka Raskin ja kumppanit ahtaalle. Boston on kuitenkin tottunut pelaamaan tiukoissa paikoissa sekä kovissa peleissä. Joukkueen kokoonpanossa on mukana muutama Stanley Cup voittaja jotka tietävät mitä voittamiseen vaaditaan. Eiköhän Brad Marchandilta ainakin joku konnankoukku vielä takataskusta löydy? Bostonin voitolle tarjotaan seiskapeliin vähän reilun kahden kertoimia. Parhaan kertoimen saa tällä hetkellä Betssonilta lukemin 2.17. Meidän pelivalintamme on tällä kertaa Bostonin voitto mutta varsinaisen peliajan kylkeen vielä voiton jatkoajalla tai rankkareilla. Tälle pelivalinalle saa Betssonilta kertoimen 1.73.

Saako Boston tästä tapahtuma sarjasta entistä suuremman kiukun päälle?

 

Tämä voi hyvinkin tarkoittaa myös alle 5.5 maalin peliä jolle saa NordicBetilta kertoimen 1.95.

Aseta Vetosi