advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL: Boston Bruins vs. Montreal Canadiens otteluennakko ja vihje

Katso kertoimet vedonlyöntiin ja lyö NHL-ottelusta vetoa! Boston Bruins saa vieraakseen Montreal Canadiensin kello 02.30 maanantain ja tiistain välisenä yönä.
Boston Bruins vs. Montreal Canadiens
Tammikuu 15,2019
02:00 AM

Viikon ensimmäinen NHL-kierros on takana päin ja on aika tutustua seuraaviin otteluihin. Maanantain ja tiistain välisenä yönä pelataan kuuden ottelunkierros, josta tarkasteluun otamme Bostonin ja Montrealin välisen raskaansarjan kamppailun. Luvassa on historian lehtien havinaa, sillä molemmat seurat ovat alkuperäisiä Original Six joukkueita. Montreal Canadiens on Toronto Maple Leafsin kanssa toinen perustajajoukkueista, mutta myös Boston liittyi sarjaan aikaisemmin kuin muutama muu joukkue. Molemmat pääsevät otteluun levänneenä sekä maistuva voitto allaan.

Vedonlyöntiyhtiö Unibetin kertoimet (1.82-4.10-3.85) ennakoivat kotijoukkueen ylijuoksua. Myös suosittu vedonlyöntiyhtiö Nordicbet tarjoaa saman suuntaisia kertoimia (1.85-4.05-3.75). Kumpaan sinä uskot?

Boston Bruins lähtee otteluun hyvistä asetelmista, sillä he ovat voittaneet kymmenestä edellisestä ottelusta seitsemän. Washington kotitappion jälkeen he onnistuivat voittamaan kuuman Toronto Maple Leafsin vieraissa lukemin 2-3. Tuukka Rask torjui 32 laukauksesta 30 varsin hyvällä 93.8% torjuntaprosentilla. Boston on pelannut joulu- ja tammikuun ajan varsin vahvasti, joka on vahvistanut pudotuspeliasetelmia entisestään.  Boston majailee Atlantin Divisioonan sijalla kolme 56:lla pisteellä. 45. ottelua on tuottanut 21 suoraa voittoa sekä 15 tappiota sekä positiivisen maalieron 131:116.

Jaroslav Halak ja Tuukka Rask ovat molemmat pelanneet vahvaa kautta. Seurajohdolla on ollut positiivinen ongelma, kun molemmat maalivahdit tuottavat voittoja samalla varmuudella. Halak on pelannut 33 ottelua ja Rask vastaavasti 31. Päästettyjen maalien keskiarvo on molemmilla 2.4 luokkaa ja torjuntaprosentit molemmilla 92 ja 93 välissä.

Montreal huohottaa Bostonin niskaan Atlantin divisioonassa

Montrealin viimeaikaiset esitykset eivät ole aivan samalla tasolla kuin Bostonin. Suurinumeroisten voittojen jälkeen on tullut kunnolla takkiin ja eikä pelaamiseen ole löytynyt tarvittavaa tasaisuutta. Viiden viime ottelun otannalla meno on ollut edellämainitun tapaista. Kolme tappiota ja kaksi voittoa, joista tuoreimpana 3-0 voitto kuuman ykköskentän omaavasta Colorado Avalanchesta. Carey Price toimi voiton takuumiehenä torjuen Coloradon kaikki 28 laukausta. Montrealin alivoimapelaaminen oli uhrautuvaa, sillä viidellä ylivoimalla Colorado sai ainoastaan kolme laukausta Pricelle asti. 20 blokattua laukausta vähensi Pricen työtaakkaa huomattavasti.

Montrealin suurin ongelma tällä hetkellä on maalinteon vaikeus. Puolustuspelaaminen toimii, mutta viiden viime ottelun kahdeksan tehtyä maalia ei pitkälle vie, vaikka omiin menisikin vähän. Joukkueen maalintekijät Gallagher, Domi, Tatar ja Drouin ovat kuin varjoja itsestään eikä tehoja synny normaaliin tapaan. Tästä syystä myöskään ylivoimalla ei olla nähty urotekoja.

Boston voittaa vähämaalisen ottelun?

Molempien joukkueiden maalivahdit ovat vireessä, mutta Montrealin maalinteko-ongelmat yhdistettynä heikkoon erikoistilanne pelaamiseen takaavat voiton Bostonille tiistaiyössä. Mainitut maalinteko-ongelmat, maalivahdit sekä toimivat puolustukset puoltavat myös vähämaalisen ottelun puolesta, joten kotivoitto sekä Under-kohteet lapulle! Unibet tarjoaa voittoa ja maalimääräveikkausta samassa kohteessa, joka saattaa tuoda hyvän kassan.

Vedonlyöntiyhtiö Unibetin kertoimet (1.82-4.10-3.85) ennakoivat kotijoukkueen ylijuoksua.

Aseta Vetosi