advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

NHL 7. ottelu: San Jose Sharks – Colorado Avalanche to 9.5.2019 klo 04:00

Torstai aamuna Suomen aikaa ratkaistaan viimeinen joukkue konferenssifnaaleihin kun San Jose Sharks ja Colorado Avalanche kohtaavat Tyynenmeren Divisioonan finaalien seitsemännessä ottelussa SAP Centerissä San Josessa.
At 28/25 a €10 bet would return €21
San Jose Sharks vs Colorado Avalanche
May 09,2019
04:00 AM

Colorado onnistui venyttämään tätä ottelusarjaa Denverissä tiistai aamulla kun Gabriel Landeskog teki jatkoajan toisella minuutille 4-3 voitto-osuman. Tuo voitto takasi sen että kumpikaan joukkue ei ole onnistunut voittamaan kahta peräkkäistä ottelua tässä sarjassa.

Jos uskot että sama jatkuu niin San Jose Sharksin voitto varsinaisella peliajalla antaa 2.20 kertoimen (Nordicbet)

Colorado herää vasta toiseen erään

Yhteensä tässä ottelusarjassa ollaan nähty 33 maalia, joista Colorado on tehnyt 16, mutta vain yksi näistä maaleista on tullut ottelun ensimmäisessä erässä. Tämä ainokainen tuli joukkueiden ensimmäisessä pelissä ja tämän jälkeen Colorado ei ole kiekkoa Martin Jonesin selän taakse pystynyt saamaan ottelun ensimmäisen 20 minuutin aikana. NordicBet tarjoaa tähän hyvän pelin sillä jos Colorado jää jälleen ensimmäisessä erässä maaleitta niin sen kerroin on 2.12.

Joukkueiden kolmessa edellisessä ottelussa, ensimmäinen erä on päättynyt 0-0 lukemiin. Jos sama toistuu nyt neljännen kerran niin sillä saisi rahat takaisin kertoimella 4.75 (NordicBet)

Ratkaiseeko kotietu Sharksille?

Colorado onnistui voittamaan San Josen toisessa ottelussa, mutta muuten Coloradon viime aikainen historia SAP Centerissä on aika heikko. Joukkueiden 20 viime kohtaamisesta runkosarjassa, Colorado on onnistunut voittamaan vain kaksi kertaa.

Tämä hyvä kotivire ei ole ollut pelkästään Coloradoa vastaan sillä runkosarjassa San Jose oli liigan neljänneksi paras kotijoukkue 25 voitollaan. Vain Tampa Bayllä, Bostonilla ja Calgaryllä oli enemmän kotivoittoja kuin Sharkseilla.

Colorado ei ole myöskään itse ollut kovin hyvä vierailija. Runkosarjassa joukkue otti 17 voittoa joka oli lännen konferenssin kymmeneksi paras määrä. Vaikka he ensimmäisellä kierroksella ottivat kaksi vierasvoittoa Calgarystä niin San Jose voi olla hieman vaikeampi paikka.

Uskomme että San Jose ottaa tästä ottelusta selvän voiton ja jos haetaan otteluun hieman isompaa kerrointa niin San Josen vähintään kahden maalin voitto on tarjolla kertoimella 3.00 (NordicBet).

San Jose on siis voittanut Coloradon kotonaan 18 kertaa viimeisen 20 ottelun aikana ja näistä kymmenessä ero on ollut vähintään kaksi maalia. Näissä pudotuspeleissä San Josen kolmesta voitosta kaksi on tullut vähintään kahden maalin erolla (2-4 ja 5-2). Näihin numeroihin peilaten, NordicBetin kerroin on hyvä.

NordicBet tarjoaa tähän hyvän pelin sillä jos Colorado jää jälleen ensimmäisessä erässä maaleitta niin sen kerroin on 2.12.

Aseta Vetosi