advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

MM-Kisat: Suomi - Kanada klo. 17:15 pe 10.5.2019

Leijonien MM-urakka alkaa perjantaina heti kovalla ottelulla kun NHL-pelaajien tähdittämä Kanada tulee vastaan Kosicen Steel Areenalla.
At 21/10 a €10 bet would return €31
Suomi vs Kanada
May 10,2019
05:15 PM

Jääkiekon MM-kisat alkavat perjantaina Slovakiassa ja heti avauspäivänä Suomen taso testataan kovimmalla mahdollisella mittarilla kun kisojen yksi suosikeista Kanada tulee vastaan (Voittajakerroin 3.75 NordicBet).

Vedonlyöntitoimistot ovat asettaneet Kanadan selväksi suosikiksi tähän Suomi otteluun ja paperilla joukkue sen myös ansaitseekin. NordicBet tarjoaa tähän otteluun kertoimet 5.05 – 5.35 – 1.52

Tämä ottelu ei ole vielä ratkaiseva MM-kullan suhteen, mutta molemmat maat haluavat varmasti aloittaa mitalinmetsästyksen voitolla. Jos uskot Suomen voittoon niin Coolbet tarjoaa Leijonille 5.35 kertoimen.

Kestääkö Suomen puolustus?

Ennen kisoja suurin huomio Suomen leijonissa on ollut NHL pelaajien runsas kieltäytyminen maajoukkuepaidasta. Samalla muiden kärkijoukkueiden kuten Kanadan, USA:n, Venäjän ja Ruotsin kokoonpanot koostuvat lähes täysin NHL pelaajista ja hyvistä sellaisista.

Paperilla Leijonilla ei ole mitään asiaa kärkipeleihin, mutta Suomen peli ei ole kuitenkaan koskaan riippunut tähtipelaajista vaan se on perustunut hyvään joukkuepeliin ja puolustukseen. Sama pätee myös näissä kisoissa.

Tämä puolustus toimi erinomaisesti Tsekin EHT turnaksessa jossa Suomi päästi kolmessa ottelussa vain kolme maalia voittaen sekä Tsekin (3-0) ja Venäjän (1-3). Vain Ruotsi onnistui voittamaan Suomen 2-1.

Jos Suomen puolustus jatkaa samassa iskussa niin Kanada alle 3.5 maalia kertoimella 1.71 kelpaa mukaan peleihin. (Nordicbet)

Kanada haluaa päästä takaisin mitalikantaan

Kanada voitti kultaa vuosina 2015 ja 2016 sekä saavuttivat hopeaa vuonna 2017, mutta viime vuoden kisoissa he jäivät mitaleiden ulkopuolelle kun he hävisivät pronssiottelun Yhdysvalloille. Tämän vuoden kisoihin kestosuosikki Kanada on koonnut kovan joukkueen. Heiltä löytyy vahvuutta joka kentälllisessä ja kokoonpano on sopiva sekoitus nuorta lahjakkuutta ja kokemusta. Vaahterelehtien ykköstykki on John Tavaras joka teki 47 maalia Torontolle tällä kaudella. Maalivahtipeli on heillä myös kunnossa kun Pittsburghin Matt Murray liittyi joukkueeseen.

Kanada kohtasi viimeisessä harjoitusottelussaan ennen kisoja Itävallan ja voitti 7-5. Puolustus oli alussa hieman ruosteinen, mutta parani loppua kohti. Hyökkäys taas toimi erinomaisesti ja joukkueesta löytyi seitsemän eri maalintekijää kun he tekivät seitsemän maalia 50 laukauksella. Tämä kaikki ilman Tavaresia jolle annettiin lepovuoro Itävalta otteluun.

Kanadan puolustus on vielä hieman ruosteessa tällä hetkellä ja joukkue päästi vain muutama päivä sitten viisi maalia Itävaltaa vastaan. Suomi yli 2.5 maalia kertoimella 3.10 (Coolbet) kelpaa erinomaisesti peleihin.

Aseta Vetosi