advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

MM-Kisat: Suomi - Tanska klo. 21:15 to 16.5.2019

Leijonien MM-kisat jatkuvat torstaina kun A-lohkon iltaottelussa tulee vastaan aina vaikea Tanska.
At 6/5 a €10 bet would return €22
Suomi - Tanska
May 16,2019
09:15 PM

MM-Kisat: Suomi – Tanska klo. 21:15 to 16.5.2019

Leijonien MM-kisat jatkuvat torstaina kun A-lohkon iltaottelussa tulee vastaan aina vaikea Tanska.

Suomi on kohdannut tässä lohkossa jo kaikki isot maat ja he ovat ottaneet näistä otteluista seitsemän pistettä. Suomen puolustava ja nopeisiin vasta-iskuihin soveltuva pelityyli toimi hyvin heitä vastaan, mutta nyt kuitenkin heidän odotetaan hallitsevan pelejä heikompia vastaan. Tämä voi tehdä tästä vaikempaa. Pelko on myös että pelaajien ote voi hieman herpaantua.

Suomi on ottelussa selvä suosikki, mutta Tanska ja heidän Jokereissa pelaavat pelaajat tuntevat Suomen hyvin. Pystyykö Tanska yllätykseen? Unibet tarjoaa tähän otteluun kertoimet 1.28 – 6.10 – 8.50.

Sisuuntunut Suomi haluaa palata takaisin voittojen tielle

Suomi hävisi edellisen ottelun USA:lle kiistanalaisella tavalla kun Dylan Larkin ampui jatkoajalla voittomaalin sen jälkeen kun Clayton Keller oli jalkapyyhkäisyllä kaatanut Juhani Tyrväisen maahan. Tappiosta sisuntuneena Leijonat haluavat päästä takaisin voittokantaan ja ottaa lohkovoitto. Lohkovoitto on omissa käsissä ja se vain vaatii sen että he voittavat loput ottelunsa. Se on tärkeää sillä tämä takaisi että Suomi voisi välttää puolivälierissä sekä Venäjän että Ruotsin.

Tanska ei ole Suomelle helppo vastus. Leijonat voittivat Tanskan huhtikuussa harjoitusottelussa 0-1, mutta muistavat varmasti miten kävi Tanskan omissa MM-kisoissa viime vuonna kun juutit kaatoivat leijonat 3-2. Tanskan kokoonpanosta löytyy neljä Jokereiden pelaajaa Nicklas Jensen, Oliver Lauridsen, Jesper Jensen ja Peter Regin. He tuntevat varmasti Suomen pelitavan ja metkut.

Tanskan +1.5 tasoitusveto tarjoaa Coolbetillä 2.51 kertoimen.

Suomi joutuu muuttamaan tähän otteluun hieman ketjukoostumuksia kun Juho Lammikko loukkaantui USA ottelussa. Näyttäisi siltä että Ilomäki palaa takaisin ykkösketjun keskelle ja Tyrväinen tippuu nelosketjuun.

Tanska parantaa kisojen edetessä

Tanska on aloittanut nämä kisat hieman yskähdellen sillä Ranska kaatui vasta jatkoajalla 5-4. Saksa otti heistä 1-2 voiton vaikka Tanska voitti laukaukset ylivoimaisesti. Iso-Britannia oli kuitenkin vain suupala ja britit kaatuivat 9-0. Joukkueen otteet ovat vain parantuneet edetessään, mutta puolivälieräpaikka vaatisi nyt jo vähintään kahden isomman maan voittamista. Se voi olla juuteille liian vaativa tehtävä.

Tehtävä tuli vaikeammaksi kun joukkueen paras pistemies Lars Eller lähti kotiin. Ilmeisesti Washington kutsui puolikuntoisen Ellerin takaisin joka oli alunperinkin sovittu juttu. Silti 2+3 pisteet tehnyt hyökkääjä jättää ison loven Tanskan hyökkäykseen.

Puolustus ja/tai maalivahtipeli on Tanskan toinen ongelma. He päästivät Ranskaa vastaan neljä maalia ja ilman Fredrik Anderseniä heidän toiset vaihtoehdo eivät ole tarpeeksi laadukkaita. Suomi voi käyttää tätä hyväksi ja Leijonien vähintään neljä maalia antaa 1.80 kertoimen Unibetillä.

Joukkueet tuntevat toisensa hyvin ja varmasti molemmille siunaantuu runsaasti tekopaikkoja. Veikkausvihjeemme tähän otteluun on Molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia. Unibet tarjoaa tähän 2.20 kertoimen.

Aseta Vetosi