advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

MM-Kisat: Suomi – Saksa klo. 13:15 ti 21.5.2019

MM-Kisojen viimeisessä lohkovaiheen ottelussa Leijonat kohtaavat Toni Söderholmin Saksan. Veikkausvihjeessämme uskomme tiukkaan otteluun.
At 28/25 a €10 bet would return €21
Suomi - Saksa
May 21,2019
13:15 PM

Leijonien lohkovaiheen viimeinen ottelu pelataan tiistaina iltapäivällä kun Toni Söderholmin luotsaama Saksa tulee vastaan Kosicen stadionilla.

Molemmat joukkueet ovat jo varmistaneet pääsynsä puolivälieriin, mutta nyt pelataan lohkon loppusijoituksista ja ketä tulee vastaan puolivälierissä. Voittamalla tämän ottelun varsinaisella peliajalla, Leijonat varmistavat lohkovoiton, mutta Saksakin haluaa pois neljänneltä sijalta jolla mitä luultavimmin vältettäisiin Venäjän kohtaaminen puolivälierissä.

A-lohkon ykkösenä oleva Suomi on selkeä suosikki tähän otteluun, mutta viime vuoden olympialaisten hopeamitalisti varustettuna suomalaisella valmentajalla ei ole helppo vastus. Unibet tarjoaa tähän otteluun kertoimet 1.40 – 5.40 – 6.00.

Huolestuttaako Kakon tehoton putki?

Kaapo Kakko on jäänyt nyt ilman tehopisteitä kahta helppoa vastusta Isoa-Britanniaa ja Ranskaa vastaan. Tästä ei pidä kuitenkaan hirveästi huolestua sillä hänen kenttänsä Mannisen ja Pesosen kanssa luo kyllä tarpeeksi maalipaikkoja joka pelissä. Enemmän kannattaa huolestua Leijonien laskevasta vireestä. Maali on pysynyt puhtaana jo pitkään, mutta vastustajat eivät ole olleet kovinkaan kummoisia. Leijonien liike on hidastunut ja sitä se ei saisi olla näin lähellä puolivälieriä.

Kaapo Kakon maalikerroin on nousussa kahden maalittoman ottelun jälkeen. 2.14 Unibetillä on vielä ihan pelattava, mutta parempiakin löytyy. Veli-Matti Savinaisen peli on parantumassa ja kohta alkaa maaliverkko heilua. Savinaisen maalista saa 3.70 kertoimen. Kolmas vaihtoehto on Joel Kiviranta joka on osunut kahdessa viime ottelussa. Hänen maalistaan saa 4.10 kertoimen.

Kaksi puolustusta vastakkain

Suomen peli perustuu kiekonhallintaan ja tiiviiseen puolustukseen. Puolustus on niin hyvä että Suomen maalivahtipeliä ei ole kunnolla edes testattu. Saksan peli on hieman samanlaista. He pelaavat träppipeliä jossa he pyrkivät pitämään vastustajan pois maalintekosektorilta. Saksa on päästänyt turnauksessa 16 maalia joista Kanada teki kahdeksan. USA onnistui kolmasti ja Slovakia kaksi kertaa. Suomella voi olla vaikeuksia murtaa tätä puolustusta.

Saksan suurimmat ongelmat ovat maalinteossa ja sen tehokkuudessa. 140 Laukauksesta Saksa on tehnyt 14 maalia ja sillä ollaan turnauksessa vasta sijalla 11. Ylivoima ei ole myöskään toiminut kun 21 yrittämästä maaleja ollaan tehty vain kaksi. Vain Iso-Britannia ja Italia jotka eivät ole ylivoimamaalia saaneet aikaiseksi ovat olleet heikompia.

Kertoimien mukaan Saksa voi jäädä alle 1.5 maalin tässä ottelussa. Coolbet tarjoaa sille 1.82 kerrointa.

Viime MM-kisoissa Saksa voitti Suomen 3-2 jatkoajan jälkeen. Samanlainen tiukka ottelu voi tulla nytkin jossa maaleja ei montaa nähdä. Veikkausvihjeeme on Saksa +1.5 tasoitusveto kertoimella 2.12.

Aseta Vetosi