advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Jääkiekon MM-kisat veikkausvihje: Suomi – Iso-Britannia klo 21:15 pe 17.5.2019

MM-Kisat jatkuvat perjantaina ja leijonat kohtaavat A-lohkon iltaottelussa Ison-Britannian. Veikkausvihjeessämme emme usko suureen murskavoittoon.
At 21/20 a €10 bet would return €21
Suomi – Iso-Britannia
May 17,2019
09:15 PM

Leijonien kisat ovat menneet niin hyvin että lohkovoitto on vielä hyvin omissa käsissä. Puolivälieräpaikka on jo lähes varma ja kun otetaan voitot nyt briteistä ja ranskalaisista niin lohkovoitto ratkeaa viimeisessä Saksa ottelussa. Iso-Britannia on hävinnyt tähän mennessä kaikki ottelunsa ja heidän oma ratkaiseva ottelunsa pelataan 20. päivä Ranskaa vastaan.

Suomi on ottelussa niin suuri suosikki että tasoitusvedon kertoimet lähtevät kuudesta maalista. USA pystyi voittamaan Iso-Britannian vain kolmella maalilla. Pystyykö Iso-Britannia nyt tekemään samoin?  Unibet tarjoaa tähän otteluun (-6) tasoitusvedon kertoimet 1.92 – 6.50 – 2.48.

Suomella yksi lepopäivä vähemmän

Suomi joutui tekemään kovan päivätyön eilen voittamalla Tanskan 3-1 erittäin vakuuttavalla pelillä. Suomi hallitsi ottelua, mutta muutama jäähy meinasi antaa ottelun voiton avaimet juuteille. Kaapo Kakon ”kevyiden käsien” ansiosta tulleen tasoitusmaalin jälkeen kuitenkin ote siirtyi taktisesti kypsän esityksen tehneille Leijonille. Suomi teki ottelussa tarvittavan eli piti kiekkoa ja odotti kärsivällisesti tilaisuutta iskeä. Tanskalaiset eivät koskaan saaneet kirivaihdetta päälle.

Suomen ja Iso-Britannian välinen tasoero on niin iso tällä hetkellä että kyllähän Leijonat tämän ottelun hoitaa. Kysymys on vain siitä että kuinka monella maalilla? Viime MM-kisoissa, Suomi voitti kolme otteluaan seitsemällä maalilla (Etelä-Korea 8-1, Latvia 8-1 ja Norja 7-0). Vuotta aikaisemmin Suomi ei voittanut ketään suuremmalla kuin kolmella maalilla. Vuoden 2016 joukkue oli yksi parhaimmista joka hävisi koko kisoissa vain yhden ottelun, mutta heidänkin suurin voitto oli 0-5 voitto Slovakiasta. Suomi ei siis yleensä murskavoittoja ota.

Tässä ottelussa voidaan katsoa hieman maalintekijöitä sillä niitä voi tulla useita. Jos ottelu ratkeaa ajoissa niin kakkos-, kolmos- ja nelosketjut voivat saada hieman enemmän peliaikaa. Coolbet tarjoaa Marko Anttilalle 2.10 ja Eetu Luostariselle 3.20 kertoimen tehdä maali. Näitä voi kokeilla.

Iso-Britannia pelasi parhaimman ottelunsa USA:a vastaan

Iso-Britannia onnistui tekemään kolme maalia Yhdysvaltoja vastaan ja vaikka USA siinnä ottelussa heikosti pelasikin niin se oli hieno saavutus. Varsinkin sen jälkeen kun Tanska oli päivää ennen murskannut heidän 9-0. Fakta on se että Iso-Britannian pelaajat tulevat lähes kaikki kotimaisesta liigasta ja materiaaliero isoihin joukkueisiin on iso. Ehkä he ajattelivat että Tanskaa vastaan heillä on mahdollisuus pisteisiin ja pelasivat hieman hyökkäävämmin ja se kostautui pahasti. Isoja maita vastaan he eivät samanlaisesti pelaa.

Kanada voitti britit 8-0 ja se on tämän ottelun paras lähtökohta. Suomen vahvuus ei ole kuitenkaan hyökkäyksessä joten oletettavissa on että Leijonat eivät kahdeksaa maalia saa aikaiseksi, jos ei briteille tule täydellinen ohi päivä joka sekin on mahdollista.

Puolustus ja maalivahtipeli ovat olleet Suomen vahvuuksia ja jos ne pelaavat tasollaan niin britit silloin tuskin maalia saavat aikaiseksi.

Unibet tarjoaa Iso-Britannia alle 0.5 maalia kertoimella 1.88.

Suomi harvemmin ottaa murskavoittoja ja varsinkin nyt hyökkäys ei ole niin hyvä kuin aikaisempina vuosina. Iso-Britannian puolustus on saanut yhden välipäivän joten se voi olla hieman tuoreempi. Iso-Britannia +6.5 tasoitusveto on veikkausvihjeemme ja se on tarjolla 2.05 kertoimella Unibetillä.

Aseta Vetosi