advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

MM-Kisat: Slovakia - Suomi klo. 21:15 pe 11.5.2019

Leijonien MM-urakka jatkuu lauantaina heti toisella kovalla ottelulla kun USA:n voittanut isäntämaa Slovakia tulee vastaan Kosicen Steel Areenalla.
At 87/100 a €10 bet would return €19
Suomi vs Kanada
May 11,2019
09:15 PM

Veikkausvihje MM-Kisat: Slovakia – Suomi la 11.5.2019 klo 21.15

Jääkiekon MM-kisat jatkuvat lauantaina ja heti Suomen hienon Kanadasta otetun voiton jälkeen Suomi kohtaa isäntämaa Slovakian, joka otti ehkä vielä isomman voiton kaatamalla USA:n 4-1. Avauspäivien voitot ovat hieman pienentäneet molempien maiden mestaruuskertoimia, mutta kummankaan ei silti uskota pääsevän puolivälieriä korkeammalle. Suomen kerroin on 11.00 kun taas Slovakian 28.00 (Unibet)

Vedonlyöntitoimistot ovat asettaneet Suomen pienoiseksi suosikiksi tähän otteluun hieman paremman materiaalinsa turvin, vaikkakin Slovakialla on enemmän NHL pelaajila mukana. Coolbet tarjoaa tähän otteluun kertoimet 3.30 – 4.40 – 1.96

Suomen ja Slovakian yllätysvoitot eilen lohkon ennakkosuosikeista ovat nostaneet tämän ottelun arvoa. Tämän ottelun voittaja voi hyvinkin olla lohkovaiheen jälkeen kahden parhaan joukossa ja se tarkoittaisi hieman helpompaa vastustajaa puolivälierissä. Panokset ovat siis jo nyt kovat.

Toimiiko Slovakian hyökkäys?

Slovakian valmistautuminen näihin kisoihin ei mennyt ihan putkeen sillä joukkue hävisi kahdesti Saksalle ja Tsekeille. Slovakian vahvuus on Suomen tapaa puolustuksessa ja siellä heiltä löytyy runsaasti NHL:ssä pelaavia pelaajia kuten Toronton Marincin, Ottawan Jaros, Tampa Bayn Cernak sekä Edmontonin Sekera. Maan suurin ongelma oli hyökkäystehojen puute sillä joukkueelta puuttuu mitat täyttävä sentteri. Tämä ei kuitenkaan näkynyt avausottelussa USA:ta vastaan.

Slovakia takoi neljä maalia 36 laukauksestaan Yhdysvaltain verkkoon ja voitto oli heille täysin ansaittu. Täysi kotiyleisö kannusti Slovakiaa jatkuvasti ja alussa oli selvä että slovakit olivat paremmalla jalalla liikkeessä. Puolustus viimeisimpänä lukkonaan maalivahti Patrick Rybar hoiti USA:n loppurynnistyksen ja voittajasta ei ollut koskaan epäselvyyttä. Rybar otti ottelussa 25 torjuntaa.

Jos uskot että kotiyleisö auttaa Slovakian voittoon myös Leijonia vastaan niin Unibet tarjoaa kotivoitolle 3.40 kertoimen.

Suomen joukkuepeli toimii

Suomella on tässä turnauksessa 18 ensikertalaista, mutta sitä ei olisi kukaan uskonut kun katsoi miten he pelasivat nimivahvoja kanadalaisia vastaan. Suomen tiivis viisikkopuolustaminen viimeisimpänä lukkona maalivahti Kevin Lankinen toimi erinomaisesti ja energisesti pelanneet suomalaiset voittivat ansaitusti Kanadan 3-1.

Kanadan joukkue oli täynnä NHL pelaajia ja paperilla he ovat selvästi parempia. He olivat kuitenkin yhdessä vain pari viikkoa ja ehtineet pelata vain yhden harjoitusottelun. Siinnä välissä ei välttämättä ehdi totuttautua isomman kaukalon saloihin. Suomen valmistautuminen avausotteluun oli parempi. Nyt tätä etua ei enää kuitenkaan ole isäntämaata vastaan.

Slovakian peli myös perustuu hyvään puolustukseen ja maalivahtipeliin ja nyt heillä tulee olemaan myös yleisön tuki takanaan. Slovakia pystyy vastaamaan Suomen energiaan ja voi olla että erikoistilanne pelaaminen tulee ratkaisemaan tämän tiukan ottelun.

Suomella voi olla vaikeuksia tehdä kolme maalia tässä ottelussa. Suomi alle 2.5 maalia on tarjolla 1.86 kertoimella Unibetillä.

Kun kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta kohtaa niin silloin tuskin nähdään montaa maalia. Veikkausvihjeemme on alle 4.5 maalia kertoimella 1.87 (Coolbet)

Aseta Vetosi