advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Veikkausvihje MM-Kisat: Ranska - Suomi su 19.5.2019 klo 21.15

MM-Kisat jatkuvat sunnuntaina ja leijonat kohtaavat A-lohkon iltaottelussa Ranskan. Veikkausvihjeessämme emme usko suureen murskavoittoon.
At 91/100 a €10 bet would return €19
Ranska - Suomi
May 19,2019
09:15 PM

Leijonat kohtaavat seuraavaksi jääkiekon MM-kisoissa sunnuntai-illalla putoamista vastaan taistelevan Ranskan.

Voitto Ranskasta varmistaisi että Suomi tulee sijoittumaan lohkossaan vähintään toiseksi kunhan Saksa vaan ei yllätä omassa ottelussaan Yhdysvaltoja. Jos Ranska taas onnistuisi voittamaan Suomen varsinaisella peliajalla niin se tietäisi heille A-sarja paikan varmistumista.

Suomi on ottelussa niin suuri suosikki että tasoitusvedon kertoimet lähtevät kolmesta maalista. Pitää kuitenkin muistaa miten kävi kaksi vuotta sitten kun Ranska voitti 5-1?  Unibet tarjoaa tähän otteluun (-3) tasoitusvedon kertoimet 2.95 – 4.30 – 1.98.

Purevatko omat koirat Leijonia?

Ranska ei ole ollut aikaisempina vuosina Suomelle helppo vastus sillä kaksi vuotta sitten Ranska voitti 5-1. Sitä aikaisempina vuosina Suomi joutui tekemään kovan päivätyön voittaen vain 3-1 kahdesti. Näissä kisoissa Ranska ei ole kuitenkaan ollut aikaisempien vuosien tasolla. Näillä kahdella maalla on ollut yhteistä jo vuosien ajan ja useampi ranskalainen pelaaja on käynyt Suomen liigassa pyörähtämässä.

Nytkin joukkueesta löytyvät Vaasan Sportin Valentin Claireaux (1+2), entinen Rauman Lukon ja Vaasan Sportin Damien Fleury (3+1), entinen Kärppien hyökkääjä Charles Bertrand (1+2) ja tällä kaudella Kalpassa pelannut, mutta Columbukseen siirtynyt Alexandre Texier (1+1). Ranskan paras maalintekijä näissä kisoissa, Damien Fleury, osui myös viime vuonna Suomea vastaan. Hänen maalistaan nyt tässä ottelussa saisi rahat takaisin 5.00 kertoimella Coolbetillä.

Säästeleekö Ranska paukkuja Iso-Britannia otteluun?

Suomen uskotaan voittavan Ranska helposti sunnuntaina, mutta asiaa helpottaa myös se että Ranskan turnauksen tärkein ottelu pelataan heti huomenna maanantaina kun lohkojumbo Iso-Britannia tulee vastaan. Ranska voi hieman säästellä ykköspelaajiensa kuormitusta tuohon otteluun ja peluuttaa myös maalilla suomalais-ranskalaista Sebastian Ylöstä.

Ylönen oli maalissa kun Ranska hävisi Yhdysvalloille 7-1. Hänen torjuntaprosenttinsa tässä ottelussa ei ollut mairitteleva 83.3%. Jos Hardya säästellään huomiseen Iso-Britannia otteluun niin Leijonilla on mahdollisuus takoa maaleja Ranskan verkkoon.

Suomi yli 5 maalia (tasan 5 niin rahat takaisin) on tarjolla kertoimella 2.18 Unibetillä.

Kaapo Kakko ei onnistunut Iso-Britanniaa vastaan, mutta Ranska ottelussa hän voi korjata asian. Kaapo Kakko kaksi tai enemmän maaleja on tarjolla Unibetillä kertoimella 3.50.

Tämä ottelu on hieman vaikeampi veikata kun ei tiedetä aikooko Ranska kierrättää hieman vastuusta tässä ottelussa. Suomi ei kuitenkaan usein murskavoittoja ota niin pelataan tähän Ranska +3.5 maalin tasoitusta kertoimella 1.91 (Unibet).

Aseta Vetosi