advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Rauman Lukko – Lappeenrannan Saipa klo. 18:30 to 10.10.2019

Torstaina Liigassa pelataan vain kaksi ottelua. Raumalla hyvään vireeseen päässyt Lukko koettaa jatkaa viiden ottelun voittoputkeaan sarjataulukon toiseksi viimeisenä olevaa Saipaa vastaan.
At 3.60 a €10 bet would return €10
Lukko v Saipa
October 10,2019
6.30PM

Raumalaiset ovat Liigassa kolmantena kymmenen pistettä Itä-Suomen vieraitaan edellä.

Lukolla on palaset loksahtaneet kohdilleen

Ennen kauden alkua arvioitiin että Lukon heikkous on puolustuksessa kun sekä Heinola että Reunanen hakivat paikkaa NHL:stä ja kovinkaan montaa liigatason puolustajaa ei ollut joukkueessa. Toisin on kuitenkin käynyt sillä raumalaiset ovat päästäneet toiseksi vähiten maaleja liigassa ja vain Tappara on onnistunut tekemään enemmän kuin kaksi maalia Lukon verkkoon yhdessä ottelussa.

Nyt kun joukkue on onnistunut hyvin myös hyökkäyspäässä niin tulos on ollut sen näköistä. TPS kaatui kahdesti viime kierroksilla yhteislukemin 8-2 ja tätä ennen he hakivat vierasvoiton hallitsevalta Suomen mestarilta HPK:lta lukemin 1-2.

Puolustuksen ja hyökkäyksen ohella myös maalivahtipeli on ollut erinomaista sillä molemmat Lehtinen ja Setänen ovat torjuntaprosenteillaan kuuden parhaan joukossa.

Tällaista alkua ei osattu Lukolta ihan odottaa vaikka kuuden parhaan joukkoon heitä ennen kauden alkua veikkailtiinkin. Jossain vaiheessa se verkko myös omassa päässä voi heilua ja kysymys kuuluukin että voisiko se olla nyt?

Rankaiseeko Ramstedt entistä seuraansa?

Saipan kausi on ollut aika tervanjuontia tähän mennessä sillä yhdeksästä ottelusta on tullut vasta kaksi voittoa varsinaisella peliajalla. Tämän lisäksi maalinteko on viime aikoina tökkinyt sillä kahteen edelliseen otteluun KooKoota ja Kärppiä vastaan joukkue on onnistunut tekemään vain yhden maalin.

Tämä näyttää tyypilliseltä ottelulta jossa hyvin puolustavan kotijoukkueen odotetaan voittavan helposti heikosti viime aikoina pelanneen vierasjoukkueen jolla on ollut erityisesti ongelmia maalinteon kanssa. Ja lopulta käy toisin.

Saipan puolesta puhuu joukkueiden keskinäiset kohtaamiset sillä Saipa on vienyt runkosarjassa viisi edellistä kohtaamista mukaan lukien viime kauden kaksi kohtaamista Raumalla lukemin 4-5 RL ja 0-1. Joukkueiden ero ei ole niin suuri mitä kertoimet osoittavat. NordicBet tarjoaa hyvän kertoimen vieraiden voitolle.

Yksi mahdollinen maalintekijä on Teemu Ramstedt joka voisi kurittaa entistä seuraansa.

Nordicbet tarjoaa Saipan vierasvoitolle varsinaisella peliajalla mojovan 5.25 kertoimen. Joukkueiden kohtaamiset ovat kuitenkin olleet niin tasaisia että hieman varmempi kohde voisi olla pelkästään Saipan voitto johon lasketaan sekä jatkoaika että mahdolliset rangaistuslaukaukset kertoimella 3.60

Aseta Vetosi