advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: Lukko - Kärpät Pe 22.11.2019

Perjantaina pelataan kuuden ottelun kierros ja illan kärkikamppailu käydään Raumalla jossa Lukko isännöi sarjaa johtavaa Oulun Kärppiä.
At 2.80 a €10 bet would return €10
Lukko v Kärpät
November 22,2019
6.30PM

Raumalaiset ovat liigassa viidentenä, mutta ovat pelanneet kaksi ottelua vieraitaan vähemmän ja ovat silti jo 14 pistettä heitä perässä. Kärpät onkin ottelussa vierasasemastaan huolimatta selkeä suosikki.

Lukko kahden ottelun voittoputkessa

Keskiviikkona Lukko haki 4-5 jatkoaikavoiton Helsingistä ja se oli heidän toinen voittonsa putkeen sillä viime viikonloppuna HPK oli kaatunut Äijänsuolla lukemin 6-1. HIFK voitto ei tullut kuitenkaan helpolla. Puolustus oli hieman liian sekaisin ja HIFK pystyikin rankaisemaan sitä neljästi. Lukko kuitenkin voitti ottelun HIFK:n omien virheiden ansiosta. Lukon maaleista kolme tuli ilman syöttäjää.

Hyökkäys on ollut Lukolle erittäin tehokas. Justin Danforth teki HPK:ta vastaan hattutempun ja hän osui myös HIFK ottelussa. Danforthin maali antaisi 3.40 kertoimen Nordicbetillä.

Lukko on voittanut kolme edellistä kotiotteluaan, mutta näistä kaksi on tullut joko jatkoajan tai voittolaukauskilpailun jälkeen. Lukon voittoa moneyline muodossa voi pelata 2.45 kertoimella kun taas tasapelillä saisi rahat 4.15 kertoimella.

Kärpillä parannattevaa viime kerrasta

Viime kerralla kun Kärpät vieraili Äijänsuolla helmikuussa he kärsivät pahan 8-1 tappion. Tällä kaudella he ottivat jo kotonaan revanssin voittamalla Lukon lukemin 4-2. Kärpät on tällä hetkellä erinomaisessa vireessä sillä he ovat voittaneet kahdeksan edellistä otteluaan joista kolme on ollut vieraissa.

Vieraissa on muutenkin koko kaudella sujunut mallikkaasti sillä kymmenestä matka-ottelusta he ovat voittaneet seitsemän ja hävinneet varsinaisella peliajalla vain kerran. Tästä ottelusta pitäisi tulla erinomainen sillä raumalaiset ovat pelanneet hyvin kotiotteluissaan. Lukko on voittanut 11 ottelustaan varsinaisella peliajalla kuudesti ja tappioitakin on tullut vain kaksi.

Kärppien suoraa voittoa voi pelata 1.95 kertoimella.

Veikkausvihje

Lukon puolustus hakee vielä parasta kokoonpanoaan ja se on ollut viime aikoina haavoittuvainen. Kärpät tekee vieraissa keskimäärin lähes kolme maalia per ottelu. Kärppien yli 2.5 maalia on tarjolla 1.71 kertoimella, mutta uskon että he pystyvät useampaankin maaliin. Yli 3.5 maalista saa 2.80 kertoimen.

Aseta Vetosi