advertiser disclosure title

Mikäli verkkosivustosi vastaanottaa henkilötietoa kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien mainostajilta, kolmannet osapuolet tulee kuvata tietosuojaselosteeseessa.

Liiga: Lukko - Ässät La 30.11.2019

Lauantaina pelataan Äijänsuolla kauden kolmas Satakunnan Derby. Voitot ovat menneet tasan kun sekä Lukko että Ässät ovat voittaneet kotonaan omat ottelunsa.
At 2.23 a €10 bet would return €10
Lukko v Ässät
November 30,2019
5PM

Liigassa kuudentena oleva Rauman Lukko on ottelussa selvä suosikki sillä sarjataulukossa 14 pistettä heitä perässä oleva Ässät on voittanut kymmenestä edellisestä ottelustaan vain kaksi. Derby otteluissa ei kuitenkaan aikaisemmat meriitit merkkaa mitään.

Lukko pelannut ailahtelevaisesti marraskuussa

Lukon hyvä alkukausi on muisto vaan kun marraskuun yhdeksästä ottelusta raumalaiset ovat voittaneet neljä ja hävinneet viisi. Näistä otteluista kuitenkin vain Jyp tappio (5-2) ja HPK voitto (6-1) ovat olleet selviä. Loput ottelut ovat olleet tasaisia ja neljä on päättynyt tasapeliin varsinaisen peliajan jälkeen. Tasapeli olisi nyt tarjolla 4.95 kertoimella. Satakunnan Derby on edennyt jatkoajalle keskimäärin kolme kertaa kymmenestä joten tuo kyseinen kerroin on pelattavissa.

Lukko on liigassa tällä kaudella ollut kolmanneksi paras kotijoukkue voittaen 13 ottelustaan kymmenen. Seitsemän näistä on tullut varsinaisella peliajalla. Lukon kotivoiton kerroin on tämän takia hieman liian alhainen. Kuusi näistä voitoista on tullut kuitenkin kotona vähintään kahden maalin erolla joten -1.5 tasoituksen 1.99 kerroin on hieman parempi vaihtoehto.

Ässien maalinteko heikkoa

Ässien ongelma koko kauden ajan on ollut maalien teko. He ovat tehneet 45 maalia 25 ottelussa joka on koko liigan heikoin saldo. Joukkueen pisteet ovat yleensä tulleet hyvän puolustuksen ansiosta. Viime ottelussa he hävisivät vieraissa Turun palloseuralle lukemin 5-2, mutta ottelu oli varsin tasainen aina kolmannen erän loppuun asti jossa TPS teki maalit ja meni menojaan. Ässillä ei ole varaa samaan nyt.

Ässien puolustus mahdollistaa kuitenkin että he pystyvät olemaan ottelussa mukana. Ässien +1 tasoitusveto antaa mukavan 2.45 kertoimen.

Veikkausvihje

Kertoimet odottavat tästä ottelusta runsasmaalista, mutta näiden joukkueiden kymmenestä edellisestä kohtaamisesta kuudessa ollaan nähty alle 4.5 maalia. Ässien maalintekovaikeudet voivat myös vähentää maalien määrää. Alle 4.5 maalia on tarjolla 2.23 kertoimella Nordicbetillä.

Aseta Vetosi